| | | |

Симов преди балотажа: Нашият кандидат Цветослав Цветков ще е новият кмет на Лиляче. И първата пробойна в желязната стена на ГЕРБ

25-годишна стана кмет на село Лиляче. Вероника Цанова е от ГЕРБ. На балотажа тя събра 289 гласа, докато опонентът ѝ Цветослав Цветков има подкрепата на 183 избиратели.

Избирателната активност достигна около 40%. 475 души са подали своя вот в двете машинни и подвижната секция.

Новият кмет е лаборантка във врачанска клиника и обеща чистота и поддръжка на обществените пространства и опресняване на инфраструктурата, предаде Нова телевизия.

Budilnikbg.com припомня, че на балотажа опонент и беше Цветослав Цветков от БСП. На първи тур кандидатът на левицата водеше с 14 гласа.

Дни преди балотажа Александър Симов, БСП пусна пост на страницата си във фейсбук, в който обяснява как хората не искали ГЕРБ и новият кмет на Лиляче ще е от БСП. Грешка, която допускат всички партии, защото гледайки резултатите от проведените частични местни избори, пълните зали всяка седмица при появата на Бойко Борисов из страната, фактите са съвсем различни

снимка Архив

Ето какво гласи поста на Александър Симов:

Тази неделя в село Лиляче ще има оспорвана битка на балотажа между БСП и ГЕРБ.

И, разбира се, води левицата. Което е едно мини чудо във феодализираната от ГЕРБ Врачанска област.

Силите на миналото пак залагат на предизборно изсипване на асфалт, защото те само така си представят политиката. Ние обаче действаме по друг начин – отиваме и си говорим с хората. На площада. Пред очите им. Както направихме тази вечер. Стана страхотна и вълнуваща среща.

И съм убеден, че нашият кандидат Цветослав Цветков ще е новият кмет на Лиляче.

И първата пробойна в желязната стена на ГЕРБ…

Similar Posts