| | |

Малкият Иван става на 4 с градинско парти в семейната къща в Банкя

Малкият Иван е астрален близнак на Юлий Цезар, свири на акордеон и обича футбола.

По-малкият от двамата внуци на Бойко Борисов ще стане на 4 годинки на 13 юли.

Обичайно празника си Иван посреща с роднините и приятелчетата си в градината на семейната къща в Банкя, като бившият премиер винаги е неизменна част от тържеството. И тази година той е подготвил голям подарък за внука си, на когото през 2021 г. подари играчка хеликоптер, пише вестник Ретро.

За украсата и изненадите се грижи дъщерята на Борисов – Венета, която е специалист в аранжировките и винаги намира творчески начини да изненадва синовете си с балони, транспаранти и торти с любимите им анимационни герои.

Докато по-големият внук на лидера ГЕРБ, който е кръстен на него, наесен ще бъде първолак, братчето му Иван още е далеч от училищните трепети и се вълнува от игрите. От съвсем малък той умее да свири на акордеон и е истински голмайстор на домашното футболно игрище, където малчуганите редовно играят мачове със своя дядо.

Любопитна подробност е, че Иван, също като Бойко Борисов, е роден на 13-о число, но през един месец разстояние. Лидерът на ГЕРБ празнува 63 на 13 юни и е зодия Близнаци, докато Иван е представител на Раците.

Според астролозите най-често срещаната професия при този зодиакален знак е лекарската, тъй като Раците се отличават със своята доброта, хуманност и висок интелект. Нищо чудно Иван да се ориентира в бъдеще точно към докторската престилка, тъй като неговата баба Стела Костова е лекар в Америка.

Внукът на Борисов е роден и на една и съща дата с един от най-известните владетели в световната история – римския пълководец, велик военачалник и стратег, писател и мислител Гай Юлий Цезар. Родените на 13-о число са смятани за лидери и обикновено постигат големи върхове в професионалното си развитие, казват нумеролозите.

Similar Posts