| | | | |

Ама нямало да се промени нищо след едни нови избори (лъжа!), затова нямало нужда да правим избори, а ново правителство. Казват захапалите до кръв кокала на властта

Ама нямало да се промени нищо след едни нови избори (лъжа!), затова нямало нужда да правим избори, а ново правителство. Казват захапалите до кръв кокала на властта. Е, като няма да се промени, защо толкова се страхувате от избори? Това попита във Фейсбук д-р Борислав Цеков от Център Нова Европа.

снимка Архив

Ето какво още пише той:

Ама нямало да се промени нищо след едни нови избори (лъжа!), затова нямало нужда да правим избори, а ново правителство. Казват захапалите до кръв кокала на властта.

Е, като няма да се промени, защо толкова се страхувате от избори? Нали, уж, нищо нямало да се промени – сиреч, вие сте си добре и с избори, и без избори. Защо е този страх от избори?

И оставете празните приказки как за държавата било зле, пари щели да се харчат, кризата, нивото на река Дунав в сантиметри и пр. партийни глупотевини.

За държавата е най-добре да има демокрация, което освен всичко останало, означава и избори, винаги когато управляващите се провалят и загубят доверие. Както е във вашия случай сега.

Точно в криза управлението трябва да се ползва с доверие и подкрепа на широка основа.

А колко ви е грижа за държавата и за народа, всички знаем. Грижа ви е, колкото онази жена, дето с апломб заявила: “Знам как се гледат деца – погребала съм три”.

Similar Posts