| | | | |

Шайка разбойници за 6 месеца съсипаха страната ни. Оставиха в завещание огромен дълг, опоскан бюджет, съсипан международен имидж, бедстващи домакинства и изправени пред фалит предприятия

от фейсбук профила на Станислав Недков

снимка Архив

Най-крадливото и неподготвено правителство на прехода е вече в историята.

Щяхме бързо да го забравим, ако не бяха безотговорните и лишени от държавническа логика решения на самообявилите се за “промяна” шайка разбойници, които само за 6 месеца съсипаха страната ни. Оставиха в завещание огромен дълг, опоскан бюджет, съсипан международен имидж, бедстващи домакинства и изправени пред фалит предприятия.

Слушайки днес президента Радев и новия премиер Гълъб Донев, оставам оптимистично настроен реалист.

Един от основните приоритети на служебния кабинет ще бъде да осигури газ на възможно най-ниска цена за бизнеса и за отоплението на домакинствата. Производството на 21 000 фирми, в които работят 85% от заетите българи са зависими от доставките и цената на газа.

Но освен дадените заявки за излизане от множеството кризи, в които се намираме, служебните министри трябва да посочат и имената на виновниците, които ни вкараха в тези кризи. Понеже става дума за криминални случаи, ще помогна с инициалите на виновниците – К.П., А.В., Л.Б., сем. Л., А.Н. и др.

П.П. За предпочитане е миролюбив гълъб пред проскубан ястреб, избягал от военна служба, но опитващ се да ни вкара във война.

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

Similar Posts