| | | | |

Имат ли ПП достъп до управлението на държавата, започват да се натрупват кризи на принципа на снежната топка

Да обвиняваш зърнопроизводителите, че цените на стоките са високи заради тях, че има инфлация и криза, защото не вкарваме украинско зърно, е нахално, безотговорно и невярно.

от фейсбук профила на Калина Андролова, журналист

снимка Архив

Имат ли ПП достъп до управлението на държавата, започват да се натрупват кризи на принципа на снежната топка.

Не остана сектор в икономиката, който да не беше унищожен, откакто ПП се появиха в политическия свят. Сега е наред да се унищожи докрай и сектор Земеделие.

ПП и ДПС нещо се сляха много успешно. И вече ДПС разказват, че този кабинет ще продължи четири години.

ДПС имат много повече тежест в този кабинет, отколкото ГЕРБ. Нека не забравяме, че ДПС традиционно се интересуват именно от сектор Земеделие и сега изведнъж – такова решение за погром.

Как си го обяснявате?! Вкарват в „Магнитски“ някой, който после инструментализират директно като обслужващ персонал, и който трябва да се откупува с „полезни“ действия. Той се счупва в кръста, за да получи одобрение.

Това одобрение е измамно, разбира се, но контролираният „вездесъщ“ не мисли в този план. Той вижда фантазно спасение, което финансовите му екзекутори, са му обещали.

Той не се сеща, че като разпори държавата докрай и свърши „мръсната“ работа, после пак ще го застигне мярката, отредена за НЕНАДЕЖДНИТЕ!

Просто за малко мярката е отложена, а кураторите си гледкат как им се чупи гръбнакът на куклите.

По-елементарен, по-предателски елит никога не сме имали. НИКОГА. На ГЕРБ им е неудобно и са извадили Румен Христов да се разписва.

Съвсем ясно е, че една от практиките за употреба на нашия политически „елит“, за пришпорването му към конкретни действия са сигналите (доносите), “Магнитски” и неодобрението (например изключен от приемите в посолствоТО)!

Ще напомня технологията, както казва Хърш: “В администрацията на Обама имаше хора, които цинично твърдяха, че “Ал Нусра” трябва да бъде подпомогната във войната си срещу правителството на Асад, а след като го свалят, ДА СЕ РАЗПРАВИМ И С ТЯХ.”

Давам този пример, защото Държавният департамент дефинира организацията като филиал на Ал-Кайда, но понякога и тези филиали може да са полезни. Камо ли да има проблем за употреба на човек от източната периферия на Европа, който е натиснат през “Магнитски”.

Разчекваме се за получаване на индулгенции.

Наблюдаваме как един уплашен човек, олигарх-депутат, може да унищожава държавата, вероятно ще унищожи и ГЕРБ, в реда на задачите.

Да ви напомня употребата на Божков миналото лято.

Е, след всичко, което изпълни, той ще бъде наред за премахване. И това е напълно ясно. Явно само той не го знае или не иска да мисли за това.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка БГНЕС

Similar Posts