| | | | |

Един компрометиран, Провален Полуидиот е елементарна и нищожна жертва в сравнение с лидер на партия с огромен международен авторитет

от фейсбук профила на Асен Хаджиев

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов с остър коментар по важните теми на деня:

“Промяната” уби България. Те са изпратени да съсипят енергетиката и да ни направят клиент на руските и на западните компании. Само че всеки клиент трябва да има достатъчно пари, за да си плаща…?!”

“Правим си сами тока, а той ни е скъп?! Още един реактор щях да отворя и цената пак щеше да е 80лв!”

“Аз не знам и няма специалист, който да каже, как работи такъв модел, в който трябва да дотираш нафтата, бензина, газа, тока, водата?! Дърва няма, земеделие – също… Изобщо такъв модел на управление няма!”

“Перфектната буря, която ще ни занули докрай, ще дойде догодина и това на изборите хората трябва да го знаят! Последни издихания прави държавата, за да може нещо все пак да се спре!”

“Вие вчера видяхте КЕВР даде 60% отгоре на цената на газа, в същото време се дават 800 млн. нов кредит, за да дотират газа. А кой ще връща и този кредит…?!”

“И при положение, че цената вчера на КЕВР е 298 лв., в същото време измамниците играят търг на 320 лв.?! А каква фирма печели търга?” – запита Борисов. “Гръцкия представител на “Газпром” – отвърна му Делян Добрев.

“С една дума – продължи Борисов – даваш 800 млн., за да се купи нещо, което е с 30 лв по-скъпо от тавана. И после кредит! А той е на данъкоплатците, от бюджета. 800 млн. са два пъти, колкото е АМ “Марица”!

“Година и половина ни говореха как НЕ се строи, вместо да се строи. Ако не е било правилно нашето, макар да не съм съгласен, защо не показаха поне 1 метър магистрала. Няма пътища, заводите един по един спират… Днес е “Неохим”, утре “Мариците”, а вдругиден…?!”

“Хвалят се, че правим ток и го продаваме и благодарение на това поне успяваме да дотираме бизнеса, а като свърши токът, ще внасяме и ток! Ама ако имаме пари, нали?!”

“Освен това и тук има двуличие – защо харчите ток от руски реактори с руско ядрено гориво, а не се съгласиха да подпишем с “Уестингхаус”, както ние предлагахме? За да могат да харчат от парите през офшорки, а ние да не се къпем…”

“Живели сме и без топла вода, аз си го спомням това време. Къпехме се по един път на градската баня. Срам! И сега дойдоха новите комунисти. За същия срам!

Знаете ли колко трябва да е дотацията на “Топлофикация” – по 300 млн. на месец, които ги няма в бюджета!”

“И не им е виновна Европа. ЕК мъдро е дала възможности. Многократно сме показвали какво е положението в другите страни от ЕС и колко по-лошо е у нас! И дори нашите съседи ни показват как става…”

“Ние сме производители и ако сега дадеш евтин тор на земеделието и му сложиш таван, няма да има проблеми с житото и с царевицата! Ако в Плана за възстановяване сложиш напояване, а не батерии за 2 млрд. лв., които не знаете къде ще ги сложите и какво ще ги правите, си решаваш проблемите с реколтите!”

“Колкото и да се мразим с Радев, неговото правителство в момента не заслужава това. Виновниците са тези. Аз не знам как се управлява държава на дотация. Такова “перпетуум мобиле” аз не мога да управлявам и тази агония трябва да спре!”

На този фон от реални критики, бившият премиер Кирил Петков заяви най-нагло пред “Дарик”, че:

“С ГЕРБ коалиция не може, докато Борисов и е лидер…?!”, продължавайки с цяла купчина от лъжи за Гръцката връзка и че цената там ще е 4 пъти по-ниска…?!

Прост (о) Киро, а как Ви звучи следната контратеза, която е достъпна за мозъка дори и на бездарен некадърник, минал през платен ПУЦ край Харвард: “Коалиция с ПП е невъзможна, докато Кирчо е лидер…?!”

Доста по-логично, нали? Защото един компрометиран, Провален Полуидиот е елементарна и нищожна жертва в сравнение с лидер на партия с огромен международен авторитет…?!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts