| | | | |

Направиха Корнелия на салата: Партийните другари на Корнелия Нинова освободиха терена за истинските експерти, които да “ремонтират” техните безобразия

Истината винаги побеждава!

Това написа в личната си фейсбук страница Александър Михайлов, бивш шеф на “Кинтекс”

снимка Архив


Понякога по-лесно и бързо, друг път по-трудно и бавно, но важното е, че накрая тя винаги триумфира!

Днес справедливостта бе възстановена! Нови ръководства от професионалисти поеха управлението на #ДКК, #Кинтекс и #ВМЗ.

Партийните другари на Корнелия Нинова освободиха терена за истинските експерти, които да “ремонтират” техните безобразия във военно-промишления комплекс на България.

Поздравявам г-н Пешев за ръководния пост в Кинтекс! Той е оръжеен търговец с над 35 години стаж в дружеството. Доблестен човек, който е доказал, че милее за държавната фирма, като “сам сред вълците на Нинова” той единствен е гласувал против източването ѝ от офшорната компания от Дубай.

Призовавам новите ръководства да осветлят публично всички (користни) нарушения и своеволия от последните 6 месеца в поверените им дружества. Иначе промяната ще е просто подмяна.

Днес съм по-сигурен от всякога: Битката ми през последните 3 месеца си струваше всички репресии, които понесох от Корнелия Нинова и нейните подопечни.

Аз извадих на показ пред обществото престъпните схеми и безпринципните назначения в бранша и в замяна получих донос до Прокуратурата и изфабрикувани дела срещу мен.

Сега обаче аз съм удовлетворен, защото виждам надежда.

Все още е рано да се радваме безрезервно, но мракобесието, което модела “Нинова” създаде, стъпка по стъпка си отива.

Искам да предупредя тези, на които днес се радваме и към които гледаме с оптимизъм – няма да остана безразличен към нови прояви на порочни практики, без значение от техния политически цвят!

La vérité finit toujours par triompher

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts