| | | | |

Стефан Янев пак кърти мивки: Защо приличам на Пол Маккартни? Защо покорих “Туитър”?

Пореден комуникационен гаф сътвори бившият служебен премиер и председател на сочената за русофилска партия “Български възход” Стефан Янев в социалните мрежи.

По-рано днес той публикува, незнайно защо – в трето лице, извадка от пиарско съобщение на слабо известна агенция, твърдяща, че негова снимка от кампанията приличала удивително на фотос от обложка на албум на британските легенди “Бийтълс”.

снимка Фейсбук

И за малко не се оприличи сам я на Пол Маккартни, я на Джордж Харисън:

“Култова снимка със Стефан Янев стана тотален хит в Туитър. Заради аналогията с последния албум на „Бийтълс”, тази снимка на лидера на Коалиция „Български възход” – Стефан Янев се превърна в тотален хит в социалната мрежа Туитър.

Само за броени часове след публикуването й, тя бе вече имаше над 45 000 гледания. За какво всъщност става въпрос?”, обяви бомбастично генералът сам за себе си.

Само преди няколко седмици той избухна в мрежата със следното питане към публиката в контекста на опита за възобновяване на преговорите с “Газпром” и съдбата на Балкански поток:

“Защо тръбата е цяла? Защо газът тече”.

Далновидните му въпроси предизвикаха вълна от подигравки на профила му във фейсбук. Наложи се дори коалиционният му партньор Стефан Софиянски да го защитава в ефир и да заяви, че профилът най-вероятно е бил хакнат.

Но Янев буквално на следващия ден го опроверга и заяви, че лично сам си е писал умозрението.

Явно и сега е автор на псевдорекламната кампания с въпросната снимка, уж правеща аналогия с Бийтълсите.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts