| | | | |

Аланкоолу, ти искаш да се учиш от нас на политика. Но ние пък сме се научили от Бойко на политика. Сиреч, искате през задната врата да се учите от него. Е, не става така

Днес темата е коалиция. Кой с кого, къде, колко … От сутрин до вечер, телевизора само тази плоча върти.

от фейсбук профила на Младен Шишков, ГЕРБ

снимка Архив


ПП-тата казали, че не искат Бойко, ама можело с ГЕРБ. И изведнъж всички мисирки се вторачиха в това какво не искали пипитата. А никой не помисли върху това какво искат.

Сиреч – ние знаем, че десетките, стотици, хиляди, стотици хиляди депутати, кметове, общински съветници и редови членове на ГЕРБ са читави хора. Знаем, че можем да се учим от тях на политика. Знаем, че те могат да бъдат полезни за държавата. Само че без Бойко!

А бре Аланкоолу!

Ние пък знаем, че вие осъзнахте, че и без Бойко не можете. Ама сега нямате гащи да си признаете грешката и се чудите как да се врътнете. Защото за една година освен изрезки от Гугъл, нищо от това което наговорихте за него не доказахте. Нищо!

И да знаете още нещо. ГЕРБ е Бойко и Бойко е ГЕРБ.

Никой от нас нямаше да бъде такъв какъвто е, ако не беше Бойко.

Никога нямаше да бъда избран два пъти за председател на общински съвет и четири пъти за депутат, ако не беше Бойко и неговата партия, която избрах като кауза преди 15 години. Защото друга алтернатива тогава за мен нямаше. И сега няма.

И хората ни избираха толкова дълго време, не заради кафявите ни очи. А заради работата която свършихме. Заради всичко, което направихме за тях и родината ни.

И още нещо да знаеш Аланкоолу.

Ти искаш да се учиш от нас на политика. Но ние пък сме се научили от Бойко на политика. Сиреч искате през задната врата да се учите от него. Е, не става така.

Признайте си. Признайте си и ще ви олекне. Ще олекне на България и на българския народ. Защото с това противопоставяне до никъде няма да стигнем!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts