| | | |

ЗЛОВЕЩ СЛУХ: Дугина е заклана от баща си, бомбата е инсценировка?!?

Зловеща теория за “героичната смърт” на Даря Дугина, разпространена от бившия агент на ФСБ Алексей Воронин, тиражира британският в. “Сън”.

Според ветерана-чекист, който в момента е базиран в Швейцария, младата пропагандистка въобще не е загинала от поставения в колата й взрив, а е била убита по-рано, а тялото й – подхвърлено.

“Имам информация за жесток скандал между Даря и баща й Александър в деня преди трагедията. Според моите източници става въпрос за дълбоко лична драма, може би свързана с кръвосмешение”, разказва Воронин.

По време на фестивала “Традиция” край Москва, на който Даря и татко и присъстват часове преди атентата, младата жена внезапно изчезва преди края на програмата. Тя е трябвало да участва в награждаване на етно музикални състави вечерта, обаче не се появява и никой не я е виждал, преди уж да бъде разкъсана от взрива.

От колата не остана нищо, а трупът на Даря е идеално запазен

“По всяка вероятност Дугина е лежала убита през цялото това време, при това от близък човек, защо не от собствения й баща. Службите са били спешбо уведомени и набързо са скалъпили бомбения атентат за прикриване на престъплението и за пропагандни цели”, казва още Воронин.

Според него огромните дупки в официалната версия за драмата се дължат именно на прибързаното изпълнение. Впечатление прави и отлично запазеният труп на Дария, който би трябвало да е изгорял до неузнаваемост след взрив с такава сила.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Интернет

Similar Posts