| | | |

Червенокоса дама е новият сив кардинал на “Промяната” СНИМКА

Дама от града под тепетата поема изключително ключова позиция в “Продължаваме промяната”.

Константина Маркова ще се грижи за имиджа и PR стратегията на първата политическа сила от последните избори, пише “Марица”.

снимка Архив

Тя сменя Диана Дамянова, смятана за сив кардинал на успеха миналия ноември. Бившият пиар на “Лукойл” се оттегли в пенсия.

Ина, както я наричат приятели и колеги, е родена в Пловдив и завършва Английската гимназия под тепетата, а след това и Американския университет в Благоевград.. Възпитаник на АУБ е и съпругът Андрей, който върти успешен IT бизнес.

Семейството се радва на три деца. Кариерата на Ина започва в медийната групировка на „Инвестор“. Дамата става главен PR експерт на bTV, където дълги години се утвърждава като един от най-добрите в този бизнес.

От 2021 година има частна фирма в тази сфера. Колеги от бранша я описват като изключителен професионалист и много точен човек.

От Ина Маркова ще се очаква да измисли новата печеливша медийна стратегия на “Промяната”, който според различни проучвания изостава на 2-3 процента от главния опонент ГЕРБ преди изборите на 2 октомври.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts