| | | | |

Ужасяващо ВИДЕО 18+ как автобусът с бежанци помита патрулката

Вижте ексклузивни кадри от момента на сблъсъка между патрулката и автобуса с мигранти в Бургас.

2 полицаи загинаха при опит да осуетят нелегален трафик на мигранти. Инцидентът е станал около 5 часа.

Шофьор на автобус не се подчинява на подаден сигнал със стоп палка от служители на реда. От Малко Търново до Бургас се правят няколко опита да бъде спрян.

“Автобусът с мигранти е пропътувал около 25 км от първия пост, на който е отказал да спре за проверка. След него е тръгнал патрул на “Гранична полиция”.

Автобусът е преминал през втори пост. Към първия патрул се е присъединил втори. Органите на “Гранична полиция”, които са преследвали автобуса, са имали ограничени възможности за реакция. Те вероятно са са опитали да насочат автобуса към дестинация, към която да намали скоростта си и да се намали рискът от инцидент”.

В Бургас двамата полицаи са направили опит да спрат автобуса след кръговото кръстовище “Трапезица”.

При опит на полицейската кола да препречи пътя на шофьора на рейса, той губи контрол и помита патрулката, близката спирка и няколко будки.

В превозното средство са пътували 47 мигранти от Сирия – млади мъже и жени, имало е и деца.

Забележете във видеото как се движи автобусът, и двата джипа на Гранична полиция зад него. Назначена е съдебно-техническа експертиза, която е поверена на проф. Карапетков.

Според окръжния прокурор Георги Чинев със сигурност става въпрос за умисъл и обвиняемият ще бъде подведен под отговорност по най-тежкия член от НК.

При анализа на кадрите се вижда, че още пред бензиностанция “Лукойл”, спускайки се надолу след надлеза автобусът е почти изравнен с мистериозен мотор. Скоростта по стръмното надолу действително е бясна.

Двамата полицаи от патрулката са застанали така, че отдалеч да се вижда сигналната им лампа, убедени, че правят отсечка.

Те не са допускали, че навлизайки в кръстовището шофьорът изобщо няма да намали, за да вземе десния завой.

Вижда се, че двама джипа следват автобуса. При сблъсъка моторът е откъм бензиностанция “Лукойл”, няма идентификация на униформа на водача или на мотоциклета.

Не е ясна ролята му при движението почти успоредно с автобуса-морга. Веднага след сблъсъка мотористът изчезва.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts