| | | | |

Кирчо и Кокорчо: Има едни сайтове, които ни омаскаряват и това cе прави, за да не се допускат нови хора в политиката

Kircho and Kokorcho news

Питат Кирето за това какво е направило правителството им, за да бъде предотвратен случай като този със загиналите полицаи, а той говори за пестицидите на Капитан Андреево.

Питат го каква е оценката им за Рашков, той говори за “първата стъпка” и обещава още стъпки.

Питат го дали стоят зад всяко действие на Рашков, а той отговаря, че бил един от малкото хора със смелост да арестува Борисов и това, което решил съдът, не оневинявало Борисов. Проблемът бил на съдебната ни система.

Питат Кокорчо дали правителството е подсигурило бита и бизнеса с газови доставки. Отговорът е да, защото били договорили всички танкери. Това, което “говори и рисува Делян Добрев не e вярно”.

Питат Кирчо за откраднатите стотици милиони, заради посредниците, a според него не било вярно. Дори и да е потвърдено от служебния министър. Затова бил завел дело за половин милион срещу Борисов. Те построили интерконектора, а “ГЕРБ не можаха да го направят за 12 години” (вечната лъжа)

Питат ги дали са верни фактурите за руския газ и служебният министър ли лъже, отговор не последва. Не ние, а Газпром щели да плащат неустойки, в случай на арбитраж.

Питат Кокорчо защо продължаваме да зависим от руския газ, а отговорът е, че не зависим.

Питат ги защо не са свалили цените, както предлага ГЕРБ. Според Кирчо това зависило от КЗК, а те не могли да сменят хората в тази комисия, които били хора на ГЕРБ. Според Кокорчо, покачването на цените започнало преди войната и за това била виновна ГЕРБ, защото предподписали цената да се върже с борсата.

ХораТА много ги харесвали и подкрепяли. Били направили много добри първи стъпки – пенсиите, безплатни детски градини, Kапитан Aндреево…

След 2 октомври щели да си довършат работата с още три стъпки – “да увеличим минималната заплата, увеличението на пенсиите и КПКОНПИ”.

На въпрос дали имат самочувствие да управляват, огговорът е “да”.

И сега, внимание! “Ще вкараме още повече съветници около нас.” Изглежда, че онези 62 съветници, които инспекторатът сега разследва, са им били малко!

На въпрос за Слави – бил “троянски кон на мафията”. Водещата пита какво е мафията, а Кирчо отговаря – Капитан Андреево, което ококорва водещата, защото тя недоумява каква е връзката на въпроса за Слави с Капитан Андреево.

Водещата им напомня за шуробаджинащината, Лена…. Кокорчо се оправдава с “има едни сайтове, които ни омаскаряват и това cе прави, за да не се допускат нови хора в политиката”.

Що се отнася до отцепниците от ИТН те били “смели хора, защото се опълчиха срещу Трифонов”.

Според Кирчо Борисов трябва да се пенсионира, защото и “той като баща ми е роден на същата дата и е вече пенсионер”.

А хораТА били много разочаровани, че престоял в ареста само 24 часа?!?

Впрочем момчето е като халосано с мокър парцал – няма си представа какво е това правосъдие и върховенство на закона. Че ако имаше, няма да лъже и да нарушава Конституцията.

<<Оставям заключенията за вас. Преценете какво след казаното може да накара хораТА да ги харесват.

Ако ме питате, у тези случайници няма нищо, заради което някой информиран и нормално мислещ човек да поиска да ги подкрепи на 2 октомври.

Никаква експертност! Лафчета на някакви хора от улицата, а не довчерашни управници, които отново се канят да управляват държавата.

Дани Христова, фейсбук

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts