| | | | |

Докато се подигравате, смеете или просто се спотайвайте, така ще е

През 2012г. ВМРО предупреждаваше, че предстои огромна по размер мигрантска криза и Европа, включително и България, ще бъде залята и заливана от мигрантски вълни. Тогава започна т.нар. Арабска пролет, подклаждана с пари и логистика от Вашингтон и няколко европейски държави.

Това пише Карлос Контрера от ВМРО на страницата си във фейсбук по повод мигрантската криза и продължава:

снимка Архив

Либия, Сирия, Тунис, Ирак се превърнаха в зони на несигурност, войни и ислямски тероризъм. Афганистан отдавна вече беше развъдник на ислямски тероризъм.

Тогава мнозина ни се подиграваха, смееха ни си, когато говорехме да се издигне ограда по границата с Турция и да се прати за постоянно армията да охранява границата.

През 2013-2014г. България преживя първата си голяма мигрантска вълна, кабинетът Орешарски (БСП и ДПС) построи центрове за мигранти и напълни София с нелегални имигранти от половин Азия…

Накрая държавата се сети, че нещата излизат извън контрол и се построи оградата по границата с Турция (година и половина вече оградата не се поддържа въобще), през 2020г. военният министър тогава Каракачанов прати армията на границата.

През 2021г. тихомълком армията беше върната в казармите и на браздата останаха само сили на Гранична полиция.

През 2021г. лично аз съм предупреждавал поне два или три пъти, че се очакват нови вълни, а мигрантските центрове трябва от открити да се превърнат в закрити, да се преместят покрай границата извън населените места и да се охраняват от МВР, а не от пенсионери, служители на частни охранителни фирми…

Пак имаше подигравателни коментари и хихикане.

Днес отново не е смешно. Продължавайте да се подигравате, въпрос на време е някой мигрант да извърши поредното тежко престъпление – някой български гражданин да бъде пребит, убит, изнасилен и/или ограбен от афгански или иракски “бежанец” на 15 години с вид на тридесет годишен главорез-ислямист.

Докато се подигравате, смеете или просто се спотайвайте, защото нали не е политически коректно да депортираме тези хора в държавите им по произход, така ще е.

И пак ще повторя за хиляден път тезата на ВМРО

– подсилване на оградата, изпращане на армията да охранява целия периметър на българо-турската граница, навлизащите да бъдат връщани със сила обратно в Турция, закриване на центровете за мигранти, преместването им до границата, превръщането им в центрове от затворен тип и охрана от МВР.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts