| | | | |

Между капките: Коцето и да е правил секс със 17-годишната, не е бил насилствен

В епицентъра на грандиозен сексскандал с непълнолетна попадна фолкпевецът Константин.

Популярният изпълнител на „Черна роза“ и „Ти си само осми клас“ беше обвинен в изнасилване от 17-годишна тийнейджърка, озовала се в хотелската му стая в Слънчев бряг в ранните часове на 18 август.

По-рано същата нощ непълнолетната е била на живо участие на Коцето, провело се в дискотека „Маскарад“ в Приморско.

Полицията в Несебър пое разследването на случая, проверка бе извършена и от Районната прокуратура в Бургас.

Ангажирани са признали пред „Уикенд“, че до повдигане на обвинение срещу Константин нямало да се стигне, тъй като назначената лекарска експертиза не е установила да е имало следи от насилствено полово сношение.

Константин е бил разпитван 2 часа в РПУ-Несебър от разследващи полицаи заедно с шофьора и озвучителя си Вили, брат на друга попфолк-звезда – Борис Дали. Криминалистите са изисквали и мобилния телефон на Коцето, като са свалили и копирали всички мобилни приложения за комуникация на изпълнителя.

Твърди се, че именно мобилната кореспонденция между Константин и жалващата се, че е изнасилена от него тийнейджърка са оневинили фолк звездата.

От разпечатките станало ясно, че 17-годишната е страстна почитателка на Константин, която често му пише съобщения, за да се информира за участията му по Южното Черноморие.

Фолкпевецът обаче е отговарял лаконично на въпросите ѝ.

В сигнала, подаден до полицията в Несебър на 18 август, в който се жалва, че е била насилена сексуално, 17-годишната ученичка твърди, че Константин сам я е поканил на свое участие в Приморско, а след това тя се озовала в хотелската му стая в Слънчев бряг.

„Имаме много фенове, за които е удоволствие да бъдат близо до нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата слава и прибягват до притеснителни методи.

Тук става дума точно за такава злоупотреба, но не искам да влизам в подробности, за да не преча на разследването. До дни случаят ще се разплете, истината ще излезе наяве и ще блеснат на бял свят игричките“, коментира преди дни обвиненията в изнасилване Константин, цитиран от Флагман.

Фолкпевецът отказа да се впусне в повече подробности с мотив, че не иска да повлияе на разследването. Негови близки обаче разкриха, че той подготвя да подаде жалба за набеждаване срещу доскорошната си почитателка.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts