| | | | |

Да му се чуди човек на Кирил Петков, на какво основание прави такова глупаво изявление!? Да, да дори повече от глупаво е

“Понякога само едно изречение е достатъчно, за да бъде съсипан многомесечен труд!

Подобна е ситуацията с казаното от Кирил Петков, отнасящо се до шистовия газ и как ПП били против добив на газ от шистови формации в България, защото това криело рискове.”

Това написа във Фейсбук енергийният експерт Васко Начев по повод изявлението на бившия премиер и съпредседател на “Продължаваме промяната”, че са против добива на шистов газ у нас.

снимка Архив

“Да му се чуди човек на Кирил Петков, на какво основание прави такова глупаво изявление!? Да, да дори повече от глупаво е!

Защо му трябваше да се изказва неподготвен по тема, която откровено не разбира и с подобно изказване само налива вода в мелницата на своите опоненти”, коментира енергийният експерт.

“С казаното за пореден път показва, че има бели полета в неговия екип откъм потенциал. Липса на потенциал по не малко теми, една от които е проучване и добив на нефт и газ, пък било то и от шистови формации, не вещае нищо добро в предстоящата надпревара,” смята Начев.

“Освен всичко друго днес Майк Помпео, представител на държавата в която се случи точно шистовата революция, по време на лекцията си у нас в прав текст сподели, че единствения ни шанс да си решим уравнението газ е да търсим собствен добив, включително и шистов газ,” завършва публикацията си Васко Начев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts