| | | |

ПРЕДОЗИРАНЕ! Настимир: ГЕРБ са в разпад, не гледайте социологията ВИДЕО

“Никога не сме имали условия за участие в коалицията с ПП, за нас е важна каузата – дали искаме промяна или да продължи да се случва това, което ставаше 30-32 години”.

Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Настимир Ананиев, кандидат-депутат от ПП.

“Една от битките, които водя от 2015 година е вдигане на прага за ДДС, успяхме да се преборим и това стана законодателство. Това подпомага целия микро и малък бизнес”, каза той.

“ГЕРБ са в разпад, не гледайте социологията, а това, което става на терен. Те все още държат местната власт, който не го разбира, значи не следи българската политика.

Кметовете са се превърнали във феодали. В момента, в който ГЕРБ загубят местната власт те ще останат 150 000 – 200 000 човека”, категоричен е Ананиев.

“В момента тече огромно купуване на гласове, надявам се МВР да пресече тази практика и на 2 октомври да не се случи това нещо”, посочи той.

На въпрос дали може да бъде възстановена старата четиристранна коалиция, Ананиев отговори: “За съжаление не виждам такъв вариант с ИТН, те предадоха българския избирател и летните протести. ИТН бяха Троянски кон, те не искат да променят нещо”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts