| | | |

Бесен скандал в ефира: Делян Добрев се накара на Цветанка Ризова, тя объркана се оправдава ВИДЕО

Голям скандал се заформи в студиото на “Лице в лице“. В днешното издание при Цветанка Ризова като гости бяха анонсирани Кирил Петков и Делян Добрев.

Същата подредба на гостите направи и самата Ризова в иначе скучните следобедни новини на Би Ти Ви. В крайна сметка обаче първи на стола на госта седна Делян Добрев.

Бившият енергиен министър Делян Добрев се изпокара с водещата на “Лице в Лице” Цветанка Ризова, след като тя размени местата на гостите си – вместо Кирил Петков да е първи, се оказа, че той ще говори след острието на ГЕРБ.

“Не беше коректно да ни размените с Кирил Петков, трябваше аз да съм първи гост. По социология ние водим със 7-8 процента. Нормалният регламент е ние да сме втори. Видях и в листа на гостите, че той беше втори. Дори колегите ви отвън не знаеха, че сме разменени”, каза Добрев.

“Вие може да определите какъвто си искате регламент, но не може така. Искате ли да поискаме списъка на гостите и да се види кой кога е трябвало да бъде”, попита той.

Водещата Цветанка Ризова обаче му заяви, че регламент всъщност няма.

“Кирил Петков не е премиер, не може той да избира дали да е първи или втори”, каза още Добрев и добави, че е убеден, че размяната е поръчана от бившия премиер.

Ризова пък му обясни: “Това е частна медия, безплатни са участия. Регламентът се определя от bTV”.

Добрев продължи:

“Мога да докажа, че Кирил Петков и Асен Василев са купували газ с 28 процента по-скъпо. Искам в ефира да го докажем по формулата на Газпром. Те пак са купували газ от Газпром, но всъщност от румънския такъв.

За месец юли цената е била 86 лева, но те са го купували от румънския за над 100 лева”.

“Аз знам какво ще направи Петков, като дойде сега след мен да говорим. Ще каже:

“Ние разбихме еди какво си на “Капитан Андреево”. Не знам дали е имало нитрати в доматите и чушките, но се съмнявам. Те досега не са казали нито една истина. Ако това е вярно, ще е първата им истина”, каза той.

“Аз не знам дали на Капитан Андреево е имало нитрати в доматите и чушките. Съмнявам се. До момента те не са казали нито една истина – няма един метър нов път, една закърпена дупка, няма пет моста и три тунела.

Съмнявам се, защото те не са казали до момента нито една истина. Десет години някаква българска схема трови Европа и те ще си мълчат. От 30 камиона, 29 отиват в Европа, един остава в България“, разби той и опорката на Киро и “Промяната” за Капитан Андреево.

Добрев съобщи, че ОЛАФ разследва канал за маркови дрехи, който действал през последните 10 месеца. В документите било записано, че тировете, 550 на брой, пренасят тухли. Всъщност, в тях нямало тухли, а маркови дрехи, маратонки, чанти и други стоки.

И уточни: “Няма 3 моста, няма 5 тунела, няма 6 магистрали, няма 1 метър нов път, няма една сменена мантинела, няма една закърпена дупка”.

“Няма нужда промяната да ни обясняват колко сме добре, хората го виждат по портфейлите и хладилниците си. Трябва да се направи международен търг за доставки на газ. Такъв ПП не направиха”, каза още Добрев.

“Газпром е ненадежден доставчик и го доказа. Трябва да удължим компенсациите за тока на бизнеса, които са до края на т.г.”, добави той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts