| | | |

НА ЖИВО Борисов побесня заради идиотите Кирил и Асен, разкри голяма далавера за милиони( обновява се )

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с партийния актив в Ловеч.

Искам качествено разследване, и по темата за нереално високи цени за бензин, и по темата с газа, и по всички техни корупционни сделки, които те провеждаха през последната година.

Това обяви водачът на листата Николай Нанков в началото на срещата.

Той отбеляза, че препълнената читалищна зала е социологията на ГЕРБ добави, че за първи път му се е наложило да отказва на симпатизанти и членове да идват, тъй като няма място.

“Едва ли някой е очаквал в европейска България да се чудим как ще изкараме зимата и ще има ли ток, как ще си платим сметките.

Че “харвардци” ще докарат подобна разруха, инфлация и застой, невиждан повече от 20 г.”, възмути се бившият регионален министър пред погледа на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и ексшефката на ПГ на партията Десислава Атанасова.

Нанков се възмути от спирането на инфраструктурни проекти като магистрала “Хемус” и пътните ремонти.

Това, което започна да се прави, отново е по нашите договори, по договори, за които твърдяха, че са лоши, заяви той. Според него нищоправенето се дължи на това, че бившите управляващи не са успели да си намерят “концесионерите и посредниците като при доставките на газ”.

Кирил и Асен са анимационни герои, те трябва да понесат отговорност за думите си. Институциите ще помогнат за това, не само чрез присъди. Това заяви пред симпатизанти в Ловеч Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„Това е шайка, която две години ограбваше България. Ако трябва ще сезираме европейските институции заради ограбването на страната. Шайката Киро, Асен, Рашков и компания незаконно арестуваха Борисов, Севи и Влади Горанова. Това бе потвърдено от българския съд“, подчерта тя.

„Тази шайка вършеше безобразия и ни управляваше 7 месеца. Ники Нанков наскоро осъди Антон Кутев, който си позволи да коментира как нашето правителство и конкретно нашите министри на регионалното развитие и благоустройство, са крадци. Той е осъден за 50 000 лв“, каза Атанасова.

„Днес щяхме да дойдем по магистрала „Хемус“ и тя щеше да е готова. Ще цитирам министър Шишков, който днес е казал, че спирането на „Хемус“ е идиотия“.

Това заяви по време на среща със симпатизанти на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

„Идиотия може да се извърши от идиоти“, каза Борисов.

„Година и половина- две се наслушахме на лъжи. Фактът е, че „Хемус“ я няма. Огромен труд, две години обаче вече е пълен застой“, каза той и добави, че магистралата вече е щяла да е на чакъл до Велико Търново.

Борисов прозря, че бившите управляващи умишлено спират такива проекти, за да потулят какво е свършено от ГЕРБ.

„Народ, който се управлява от идиоти, си получава сметката. Едно по едно делата излизат. И аз съдя Петков, аз банка нямам. Няма как да излезе, че имам, защото нямам. Каква е ползата“, запита лидерът на ГЕРБ.

Борисов показа графика с цените на горивата.

„Според данни на НСИ над 4 млрд. са излезли повече от вашите джобове в посока „Лукойл“. Всеки ден по няколко стотинки задържане, е равно на милиони“, подчерта Борисов.

По думите му служебното правителство е тръгнало в правилна посока, но не е продължило с работата до края.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts