| | | | |

В Русия побесняха след скандала с Алла Пугачова и мъжа ѝ Галкин

Авторът на популярния Telegram-канал АДЕКВАТ Z коментира скандала с Алла Пугачова.

Припомняме, че тя поиска от руското министерство на правосъдието да я признае за чуждестранен агент, след като съпругът ѝ Максим Галкин попадна в този списък.

“Мадам Пугачова, известна още като Галкина, след като стана съпричастна към съпруга си чуждестранен агент, зае агресивна капитулантска позиция – може би не без намерението да се опита неофициално да ръководи всички, които заемат същата позиция половинчато или напълно мълчаливо.

“Нашите цели са илюзорни, те правят страната ни изгнаник, а животът на нашите граждани е по-тежък”, казва мадам. Единственото, което липсва, е призивът за разплащане и покаяние, но и това се подразбира. Наскоро завърнала се от Израел, бабата открито заяви, че е дошла да ни прочисти съзнанието.

Може би тя искрено вярва в тази си мисия и сега ще продължи да разпространява това, което й се струва като светата истина. Еволюира в градска лудница, колкото по-нататък, толкова по-необратимо.

Едно време казваха: ако се изплюеш на колектива, колективът ще се изтрие. Но ако колективът те наплюе, ще се удавиш. Сценарий, който явно не е хрумвал на бабичката под никаква форма”, гласи коментарът, който е споделен в повечето големи медии в страната.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts