| | | | |

Спас Гърневски се разгневи: Млъкни, певецо на Орбан!

Г-н Марков, не морално е да забивате клинове в ГЕРБ само 2 седмици преди изборите у нас? Прославяйте проруските пируети на Орбан, но оставете европейска България на мира

С голяма доза безпокойство и несъгласие прочетох днес неадекватните твърдения на Георги Марков, че едва ли не две седмици преди изборите Томислав Дончев „ще забие в трета глуха ГЕРБ“.

Видите ли, вторият човек в партията е на път да я разедини и да я погуби…

Г-н Марков, когато пишете „Задочните си репортажи“ от Будапеща, си сверявайте часовника с времето в България. Няма защо през ден да досаждате на родната публика с хвалебствията Ви към Виктор Орбан.

Съвсем наскоро ЕС даде оценка за „контролираната“ от него демокрация в Унгария…

Съвсем наскоро лидерите на ЕНП и Европейския парламент се произнесоха категорично и кой е стожерът на демокрацията в България.

Този лидер на опозицията в страната ни бе преизбран с абсолютно мнозинство начело на ПП ГЕРБ на конгреса на партията на 13 март, тази година. С голямо мнозинство като негови заместници бяха избрани предложените лично от лидера Борисов Томислав Дончев и Даниел Митов.

С какво самочувствие си позволявате да обвинявате Томислав Дончев в предателство към партията и лидера си?

Опитвате се да внушите, че едва ли не той е проводник на греховете на неадекватното правителство на Кирил Петков, пробутано във властта от националния предател Румен Радев.

Г-н Марков, на фона на добри други ваши публикации, тази е съшита с бели конци. Ще Ви помоля най приятелски – хайде оставете България на мира до 2 октомври.

Защото, приятелю, никога няма да забравя, че в последната година на 44-тото Народно събрание в най- драматичните му дни ви нямаше в залата му. Цяла година дезертирахте от задълженията си на депутат от ГЕРБ.

Докато някои от нас поразени от Ковид участвахме от болничните стаи он лайн в заседанията на Народното събрание за да осигурим кворума, Вие възхвалявахте през ден от Унгария своя Орбан.

Къде бяхте, когато тук разнасяха бесилки и черни чували пред дома на българския европейски лидер Бойко Борисов?

Време е да престанете с йезуитските си опити да разколебавате избирателите на ГЕРБ, две седмици преди волята им за Европейска България да ги спечели съкрушително…

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts