| | | | |

Младен Маринов: Това е бруталният резултат от катастрофалното управление на Рашков

Бившият вътрешен министър и депутат от ГЕРБ Младен Маринов написа тежки думи в социалните мрежи по повод зачестилите инциденти с мигранти.

По думите му това е бруталният резултат от катастрофалното управление на лицето Бойко Рашков в МВР.

Ето какво още пише той в личния си фейсбук профил:

Случаите с катастрофи и преследване на незаконни мигранти вместо да намаляват се увеличават. След Бургас, Софийска област – Костинброд и Годеч (където се стигна до парадокса незаконните мигранти да бъда преследвани от кмета, а не от полицията), днес имаме два такива случая в, уж, най-сигурното място в държавата – нейната столица.

В същото време систематично се руши интегритетът на полицейската система, а случаите, несъвместими с морала и професионалните отговорности на българските полицаи, се превръщат едва ли не във всекидневие.

За съжаление, това е бруталният резултат от катастрофалното управление на лицето Бойко Рашков в МВР и от войната, която подпали с другите правоприлагащи органи като българската прокуратура, например.

А към останалите кризи в държавата се прибави още една – тежка криза на сигурността:

сигурността на пътя,

сигурността в малките и големи населени места,

сигурността в самата система на МВР.

Ние, професионалистите от полицията, предупреждавахме много пъти в предходните парламенти, но в самодоволството си лицата, овладели системата за сигурност и парламентарните органи за контрола й, не пожелаха да ни чуят.

Последствията остават за всички български граждани.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts