| | | | |

Протежето на Радев в СЕМ взриви мрежата с нова, скандална изцепка в стила на Копейкин

Абсурден псевдопатриотарски коментар на шефката на СЕМ Соня Момчилова взриви мрежата. Изказването й е изцяло в стила на най-заклетите Копейки, твърдящи че либерастите унищожават българския род и родина.

Да се насладим на поредната скандална изцепка на протежето на Румен от Славяново:

Много се разбързаха да ни занулят.

Не отричам, че усилията на реформаторите в образованието дават “отлични” резултати под формата на двойки на матурите, но това е само върха на айсберга.

С езика се започва, след това историята, паметниците, объркването в ориентацията кой си и има ли смисъл да принадлежиш към род и родина.

И се приключва…с най-старата държава в Европа!

Става резервоар за питейна вода и природни залежи, които кой знае защо, и по чия заповед, нито едно правителство не се решава да използва в полза на хората, които са истинските стопани.

И не, турските сериали не ни ги прожектират от години, защото са евтини и приятни за гледане. Всъщност са обида за нормалния интелект.

С друга цел ни адаптират към неприемливите за всеки християнин етични норми на интриги, вендета, завист, крамоли и отношения в духа на “око за око, зъб за зъб”.

Развръзката ми се струва, че наближава по-скоро отколкото предполагах, поне аз. Глупакът, казва Омир, вярва само на това, което вече се е случило.

Е, за трийсет и четири години успяхме да оглупеем в изискуемата степен.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts