| | | |

Кики счита, че може да удря руснаците, когато е лично обиден, и че може да се покланя на американците, когато …..

“Призоваваме българските служби и служебното правителство веднага да проверят този случай и да отхвърлят инсинуациите на Кремъл за българска връзка с това събитие‘, казва Петков.

Добре че е той да задейства службите.

Обичам, когато Кики се занимава със сериозна политика и се “грижи” за нацията. Особено по отношение на Украйна и военните дела Кики е най-добрият стратег и анализатор.

Безизлазна бездна! Готов е да знае всичко, пък, че Господ му е сложил окачен таван, и като малък не го е “пращал” в библиотеката, това е друга тема. Не от областта на маркетинга, пазара и камуфлажа.

Американците се хванаха за главата с него, но както казваше Рузвелт за никарагуанския диктатор Сомоса – наш кучи син.

При това ще го почерпят с потупване по вратлето и ще реши задачите им със замах, понеже ризата му е изгладена и няма много гънки, да се мъчи да мисли особено много, трябва ли, не трябва ли, кой кой е, докъде ще стигне, накъде ще полетят ракетите, ще има ли газ, нефт и пр.

Кики счита, че може да удря руснаците, когато е лично обиден, и че може да се покланя на американците, когато се надява да му дадат зелена светлина, и това е прилагане на велика концепция за международните отношения и по същество представлява позицията на нашата държава сред глобалните конфликти.

Дето се казва, съдбата е освободила много хора от наказание, но от глупост – никого.

Разграждането на политическата ни система до ситуационни субекти от сапунени балончета, изпълнени с харавардско самочувствие, които дерибействат с държавата, е от съществено значение.

Хаосът осигурява идеално прикритие за непопулярни решения.

На никой не му дреме за корупцията, само това ще ви кажа.

Дреме им да няма хора, които разбират какво се случва, щото се задействат инстинкти за съхранение на нацията и държавата.

А когато те пращат “доброволно” на война, няма нужда да имаш мозък, по-важно е да имаш каска.

от фейсбук профила на Калина Андролова, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts