| | | |

ПСИХИАТРИЯ! Общинарят Борислав Иванов: Искам да се докажа на “Възраждане”

Това е театър на абсурда. Сградата на Общината е работното място на общинските съветници и кой с какво ще влезе е въпрос на личен избор.

България има ясна евроатлантическа ориентация и тази позиция не се е променила. Който нарушава правилата ще бъде санкциониран.

Важно е обществото да има нетърпимост към подобно поведение и то не може да бъде прието за нормално.

Това заяви в ефира на бТВ председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев по повод свалянето на знамето на Украйна от общинския съветник Борислав Иванов.

Не се опитах да го сваля, а го свалих – защото мога. Това е принципната ми позиция.

Искам да обясня за маската, защото вчера ме разкостиха за нея, дори и моята съпруга. Едно чуждо знаме не може да седи на балкона на кмета на София. Мога да поддам още сега оставката си.

Видях вчера реакцията на българския народ, явно темата е деликатна. Ако хората, които са ме избрали искат – ще си подам оставката.

Това заяви общинският съветник Борислав Иванов. Той допълни, че от партия “Възраждане” няма общо с действията му.

“Не съм член на “Възраждане”, но желая да стана.

Костадин Костадинов вчера се дистанцира от мен – позиция, която аз не разбрах. Не сме се събрали, за да се обичаме, искам да се докажа с моите действия”, каза още Иванов.

Георгиев бе категоричен, че е започнала предизборната битка и едни хвърлят димки, а други свалят знамена, но те като общинари са там, за да решават проблемите на софиянци, а не да се занимават с подобни неща.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts