| | | |

Слави разкри за секс между БСП и ДБ: Продължават да са си партньори, да са “куку и пипи”, да се обичат, правят си секс, а …

В новото си вечерно предаване бившият политик и бивш водещи Слави Трифонов отново се появи пред екраните в импровизирано интервю с верния си паж Тошко Йорданов.

снимка Архив

Освен че сподели, че не пие алкохол от години, Трифонов анализира ситуацията със сформиране на правителство в коалиция с Кирил Петков и Асен Василев.

-Тошко Йорданов: Има няколко мита, които вървят в публичното пространство, които е добре да коментираме! Кой докара Кирил и Асен?

-Слави Трифонов: Кирил и Асен ги докарахме ние. Тук няма митологеми. Като цяло хората винаги чакат да дойдат нови спасители. За добро или за лошо.

Аз изиграх някаква такава роля, защото хората у нас разглеждат хората, които се появяват като политическо интересно лице, като някой, който ще оправи нещата. И е достатъчно само да гласуват.

Кирил и Асен се явиха, защото бяха част от служебното правителство на Кирил Радев, прощавайте Румен Радев!

Те станаха симпатични поради тази причина.

-Тошко Йорданов: Истината е, че ние знаехме, че не са много читави и въпреки всичко направихме коалиция с тях.

-Слави Трифонов: Аз направих тогава изявление, че ще направя всички възможно да има правителство. Най-приемливо беше, да има правителство.

“В самото правителство има неприемливи неща – “Демократична България” на Иван Костов и БСП.

Това е доста безпринципна коалиция заради присъствието на БСП и “Демократична България” и казусът с войната в Украйна:

Каква е тая коалиция, в която едните са путинисти, а другите са АнтиПутин, което е нормално. Путин е един сатрап. Ние сме час от НАТО, имаме ясна позиция, не може да подкрепяме Путин.

А БСП също имат ясна позиция.

ДБ са си евроатлантици, те са нормални и са против Путин.

И въпреки това БСП и ДБ продължават да са си партньори, да са “куку и пипи”, да се обичат, правят си секс, а пък “Продължаваме промяната” да им светят”, коментира водещият Слави.

Много ми стана приятно, когато Кирил Петков отиде в Европейския съюз и започна да говори на английски, имайки предвид, че досега Бойко Борисов не е могъл по този начин, коментира още Слави относно ПП – ” те са правилния образ.

Тази коалиция можеше да съществува, ако не си бяха повярвали за 2-3 месеца и не се бяха държали сякаш ние сме им длъжни.

Относно предишната възможност ИТН да състави правителство, Слави призна, че тогава му се сторило, че правителство на малцинството няма да се получи, “може би от тази ми гледна точка по друг начин бих действал”, заяви още лидерът на “Има такъв народ”.

Когато ти носиш отговорността, е различно. Когато си в коалиция е удобно друг да е отговорен за хубави неща, за лошите – си ти, коментира още Трифонов.

“Суверенът винаги е прав, ние просто искаме да дадем вариант за алтернатива”, сподели още водещият и продължи – лесно мога да стана и да си тръгна, но не съм свикнал да се отказвам.

Ние или ще можем да допринесем за нещо да става по-добро или ако не стане, ще ходим на друго място”, каза още Слави Трифонов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts