| | | | |

Към Асен Василев: Знае се, че при Вашите активно – палави седалищни части, дупките имат значение

И така, с кого всъщност утре ще разговарят от ПП ГЕРБ…?!

“Промяната” вече не е монолитната партия с двама лидери, за които нямаше значение “кой е отпред и кой – отзад”(във всякакъв смисъл?!). И има все повече симптоми за такова съждение…?!

Първо – изумителния разнобой при гласуването за новите самолети F-16 беше очеваден: един “против” – Асен Василев, десет “въздържали се” – вероятно хората, за които Петков все още е Прост (о) Киро и 33 “за” – фракцията на “сивия кардинал” Лорер…?!

Второ – публична тайна са фрапантните икономически противоречия между Асен(ляво-популистки) и Даниел Лорер(дясно-консервативни) относно държавния бюджет,

както и яростните спорове относно преговори с ГЕРБ, които Василев смутено измънка, че били “леки спорове”…

Нещо като приятелска кавга, но със средно тежки телесни повреди?!

Трето – неслучайно вече не споменавам за Кирчо, защото жалкия индивид, превърнал мозъка си посредством едни “пици” във вещество, е една пародийна, самоходна излагация, която отдавна е “отписана” като неблагонадеждна опция от създателите/господарите си.

На практика ПП нямат лидер. И това съвсем скоро ще се разбере…?!

Има и четвърто – вчера при гостуването си в приятелската “Нова ТВ” и любимата Лорка, от АсенчоТО и неговото арогантно пренебрежение към всичко и всички плебеи, беше останало само наднорменото му тегло в пълен унисон с това на водещата… и много, ама много нервност?!

Каква е възможната причина за тази нервност пролича в отговора му на въпроса за срещата с ГЕРБ:

“Доколкото знам, тя е договорена с председателя на ПГ на ПП, г-н Гюров и нямам повече информация…?!”

Г-н Василев, това е прекрасен отговор на индивид, който току-що се качва на влака за родния си Каспичан(извинявам се на гражданите от там!), но не и на съпредседателя на втората по големина(за сега?!) партия в България?!

Вие нямате право на такъв отговор!

Или пък вече сте в статуса на Кирчо и наистина не го знаете…?!

Ако е второто, с удоволствие ще очаквам да видя пред името Ви абревиатурата “п.д.к.” – нещо като п.д.к. Асен Василев.

П.П. Всъщност “п.д.к.” е съкращение на “последната дупка на кавала”. Знае се, че при Вашите активно-палави седалищни части, дупките имат значение

от фейсбук профила на Асен Хаджиев

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts