| | | |

Жлъч и закани: ГЕРБ не могат да преживеят загубата в София. От мен няма да чуете извинение

Кметът не е генерал без армия и безгласна буква. Имаме инструменти, кметът има трибуна. Прозрачността лекува. С даването на гласност ще придвижваме заложените обещания.

Това каза Васил Терзиев в ефира на NOVA.

„Работим всеки ден, за да сменим модела. Вижда се с всичко, което правим. Общинският съвет назначава надзорите над тези дружества и така може да се види какво се случва в тях. Ако искаме пълна ревизия, това не може да стане без Общинския съвет.

Ще търсим подкрепа в СОС за промени. Когато всеки един от нас е давал обещания и те се препокриват, трябва да има начин, за да се изпълнят.

За момента ще работим с арх. Здравков, но ще проведем конкурс за смяна“, заяви кметът на столицата.

„Не знам за какъв разпад говори господин Георгиев. Не ми е приятно да слушам подобни изказвания за поемането на тежкия кръст. Нямаше желание от страна на ГЕРБ да работим. Тази игра е част от националната политика. Не могат да преживеят загубата на София“, добави Терзиев.

Той се похвали, че се чисти със 70% повече тротоарите от времето на Фандъкова. Наред с това се увеличили и глобите.

„От ден първи сме в криза. Говорих с колеги от европейски столици и те казаха, че им е било тежко година-година и половина, за да започнат да работят както те искат.

От мен няма да чуете извинение. Градът ще се подобрява всеки ден. Надявам се да не продължаваме да ставаме за посмешище.

Искам да имаме диалог. Трябва да забързаме темпото. Не може дребни политически игри да правят жителите на този град заложници“, завърши градоначалникът.

Припомняме, че гостуването на Терзиев е именно в деня, в който от конкурентната bTV разкриха, че са отправяли многократни покани към градоначалника за участие в сутрешния им блок, но той отказвал.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts