| | | |

Киро и Бойкикиев с ултиматум към ГЕРБ, ДПС и БСП, но избягаха от най-важния въпрос на журналистите ВИДЕО

Държим да видим оттеглянето на целия Изборен кодекс. Ако “хартиената коалиция” оттегли среднощните си безумия, ние ще влезем в пленарната зала.

Това заявиха лидерите на “Продължаваме промяната” и “Демократична България” Кирил Петков и Христо Иванов след извънредно заседание на двете групи.

Така те останаха непреклонни в намерението си да не влизат в пленарната зала, въпреки призивите на ГЕРБ и Бойко Борисов за разговори.

Министерският съвет на партията ГЕРБ избра тези машини. Не Мадуро, а Борисов избра тези машини, заяви Петков в отговор на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че искат машините да са от САЩ, а не от Венецуела.

Няма да коментирам чувалите с лъжи.

През цялото време искаме да работим за бюджета и решаване на реалните проблеми на хората, а БСП, ГЕРБ и ДПС избраха да отворят Изборния кодекс. Това ли е най-важното. Защото искат реално да вършат измами с вота на хората, коментира Петков.

Днес ПП и ДБ внасят предложение за създаване на временна комисия, която да се занимае с Изборния кодекс със срок на действие 1 месец. Тя ще заседава пред очите на всички заедно с гражданските организации.

Няма да стоим настрана, докато някой приема изменения и залага възможност за злоупотреби в изборния процес между 2 и 4 през нощта, категоричен бе Петков. Изтеглянето на тези среднощни безумия дава рестарта на този процес.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts