| | | | |

Мерзост! На Радостин Василев очевидно му е практика да заплашва със записи опонентите си – ако не млъкнеш, ще направя записите публични

Радостин Василев прави във Фейсбук самопризнание за записване на президент на федерация в Министерството на младежта и спорта в отговор на обвиненията на Илиана Раева за залата за художествена гимнастика.

Така бившият министър на спорта се самоизобличава.

Освен това, на Радостин Василев очевидно му е практика да заплашва със записи опонентите си – т.е., ако не млъкнеш, ще направя записите публични.

Както се опита да стори това с мен на 9 септември 2022 г., в предаването на Сашо Диков. И срещу Илиана Раева на 20 ноември 2022 г. във Фейсбук.

Наказателен кодекс на Република България: Общественоопасно е деянието, което застрашава или уврежда личността, правата на гражданите, собствеността, установения с Конституцията правов ред в Република България или други интереси, защитени от правото.

Конституция на Република България: „Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи“.

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts