| | | |

Нова мода: Цигански баровец възпя мерцедеса си с кючек УНИКАЛНО ВИДЕО

Нов ултрамодерен тренд се вихри в последно време сред финансово облагодетелстваните членове на ромската общност у нас.

Циганските баровци вече държат да се похвалят с новите си материални придобивки, основно на автомобили, не само из махалата, но и в социалните мрежи инстаграм и тик-ток.

По този повод те наемат смугли оркестранти, които записват специални парчета, посветени на гъзарските им возила.

В хит в мрежата в момента се е превърнало освещаването на прясно закупения мерцедес на богаташа от Угърчин Пеци Тариката. Въпросният бизнесмен, изживяващ се като собственик на охранителна фирма, през 2016-а година беше разследван за побой над членове на враждуващ ромски клан.

Черният автомобил е възпят в уникален кючек, озаглавен “Черното AMG”.

Лирическият герой описва в подробности мерджана, наричан любовно “Черния кошмар”, като не спира да хвали неговия 6,3-литров двигател.

В импровизирания клип участва цялата фамилия на щастливия собственик, като накиченото му с ланци дебело синче гордо размахва автоматичен пистолет.

Според запознати само по това видео прокуратурата може да се самосезира за поне три потенциални престъпления: дете в опасност, незаконни огнестрелни оръжия и произход на средства.

Трендът да се пишат подобни песни по всяка вероятност тръгва от парчето на циганския изпълнител Пако Рабани, претворил в музика своето ауди RS7 преди няколко години.

Цената на удоволствието е между 1000 и 3000 лева в зависимост от наетия оркестър, пише Лупа

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts