| | | |

Лена на Киро и Миро се отдаде на любовни ласки в Боровец СНИМКИ

Лена Бориславова е обърнала гръб на Кирил Петков и се чувства щастлива с годеника си Мирослав Иванов.

По случай осмата годишнина от техния годеж те решили да отидат на кратка почивка в зимния курорт Боровец.

снимка Инстаграм

Малцина знаят, че всъщност предложението за брак от Миро Лена получила още през далечната 2014 г., а не през лятото на тази година, когато демонстративно развя годежен пръстен в кулоарите на парламента. Допреди това бижуто не красеше ръката на Бориславова.

Но след скандала с клипа с „парапета“ и след като името ѝ бе замесено в любовна афера с Кирил Петков, тя реши да разсее слуховете около себе си и да заяви статута си на обвързана жена публично.

От години с Мирослав имали традиция да отбелязват датата специално, не просто с вечеря на свещи, а с пътешествия. Поради натоварения график не успели да заминат надалеч, стигнали само до Боровец.

снимка Инстаграм

От романтичните им кадри по време на кратката ваканция се вижда, че двамата са загърбили търканията, преодолели са кризата в отношенията си, която за малко да ги раздели, и отново се носят на крилете на любовта.

От снимките личи, че Миро и Лена не са се отдали само на любовни ласки, а използват времето за приятни разходки в планината на чист въздух.

На снимките се вижда как Лена и Миро позират щастливо на фона на красивата снежна обстановка в двореца Царска Бистрица, където били на зимна разходка.

Явно Иванов, който дори след скандала около годеницата му не напусна редиците на ПП въпреки подигравките, че с Петков са „баджанаци“, е простил на любимата си и двамата продължават да кроят планове за дълъг семеен живот.

Интересна подробност е, че Боровец всъщност е любима дестинация и на Кирил Петков и неговата жена Линда. Заедно с канадката и децата им са запалени по зимните спортове и всяка година ходят да карат ски и сноуборд именно в Боровец. 

През миналата зима, докато Петков все още бе министър-председател, той цъфна в курорта с три джипа охранители от НСО и отседна със семейството си в елитен хотел в центъра на Чамкория.

Почивката му не мина инкогнито въпреки желанието му да се скрие от туристите, защото между него и гардовете му избухнал скандал.

Причината била, че поискал да прави нощно каране по пистите, а охранителите категорично му забранили. Впоследствие очевидци на разправията споделиха за нея из социалните мрежи. /

Източник: Хотарена

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Инстаграм

Similar Posts