| | | | |

Умно-красивите – кухи, инфантилни манерки, водени от евтини политически шантонерки

2016 г. Румен Радев е издигнат за кандидат президент от руската пионка БСП.

Умно-красивите гласуват за него, защото им е все тая за кого.

Почти веднага след издигането му става ясно, че кампанията му е с мръсно финансиране.

Умно-красивите не го отбелязват, това за тях не е корупция.

Става ясно още, че докато е бил началник в армията е уредил любовницата си с втора заплата.

Това също не им е проблем, не е аморално, нито е корупция.

Едновременно с това става ясно, че кандидатурата на Румен Радев е съгласувана и одобрена от началника на руското външно разузнаване с ресор България. Факт, признат както от гостенката на конгресите на партията на Путин Корнелия Нинова, така и лично от Леонид Решетников.

Умно-красивите не се впечатляват, все още им е все тая.

2021 г. Румен Радев публично обявява Крим за руски.

Умно-красивите пак гласуват за него, този път с различни (и разнообразни) аргументи срещу опонента му.

Те нямат “никакви забележки” към руската марионетка Радев. Бекъп версията им от Харвард си кичат профилите със снимки с послание “С Вас сме, господин Президент”.

Същата година умно-красивите управляват държавата в коалиция с политическия наследник на БКП, партията с променена фирма БСП, водена лично от гостенката на конгресите на партията на Путин Корнелия Нинова.

Оправданията им за това са взаимствани от предишното неокомунистическо управление, това на Орешарски, и са от типа “Пазим ви от ГЕРБ” и “Борим се срещу страха”.

2022 г. Според джобната версия на лидерите на умно-красивите БСП не пречи на депутинизацията на България. Според корпулентната версия умно-красивите не са влезли в голямо желание в коалиция с БСП.

Украинският външен министър чака няколко дни в кулоарите на парламента, за да бъде допуснат да говори пред България. В крайна сметка не е допуснат. Принуден е да напише писмо, в което на практика да се откаже от исканията си, от това, за което е дошъл.

Същата година Държавният департамент на САЩ в свой специален доклад обявява официалната позиция на държавата САЩ, че Румен Радев е инструмент на Путин в България.

Умно-красивите оглушават временно.

Няколко дни по-късно изпадат в транс от писмо от 1/435 част от долната камара на американския конгрес, известна като инструмент на Путин в САЩ, в което са надрънкани всичките небивалици, които самите умно-красиви бръщолевят по адрес на главния прокурор на Република България.

За Румен Радев още не стоплят, че е руска пионка.

Кухи, инфантилни манерки, водени от евтини политически шантонерки.

от фейсбук профила на Радо Ковачев, потребител

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts