| | | |

НАХАЛСТВО: На наши разноски Радев заведе дъщеря си на Новогодишния концерт във Виена

Президентът Румен Радев е във Австрия без съпругата си Десислава. Той бе придружен от дъщеря си Дарина на Новогодишния концерт на Виенската филхармония.

Младото момиче за първи път застава до баща си на държавно посещение , откакто той е президент.

Освен това за първи път Радев не е със съпругата си Десислава на гала спектакъла в “Златната зала” във Виена.

Дарина Радева е възпитаничка на НАТФИЗ, където към момента учи актьорско майсторство. След като завършва училище през 2020 г., тя започва обучението си в класа на доц. Пенко Господинов през същата година, като ѝ предстои да се дипломира през 2024 г. От 9 клас Дарина е част от групата „Ле Страпонтен“ към столичното 35 СУ „Добри Войников“.

21-годишното момиче е артистична натура и в живота. Обича да провокира, не се притеснява от голотата. Личният й почерк проличава и в облеклото й, както й в почти винаги разпуснатата й дълга къдрава коса.

За визитата във Виена обаче Дарина е спазила протолните норми. Облечена е в стилна дълга черна рокля с деколте тип лодка, много популярно сред звездите и любимо на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и снаха й, актрисата Меган Маркъл.

Иначе непокорната коса на Радева пък е стегната в небрежен кок, от което проличава младежкото й светоусещане.

Бижутата на Дарина са оскъдни, като тя е заложила само на тънка златна верижка.

Определено младото момиче знае как да изпъква, но и да следва нормите, когато е необходимо. Качества, присъщи на една артистична натура като нея.

Очаквайте подробности

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts