| | | |

Едната от майките с разменените бебета се тръшка и вайка, започна с обвиненията срещу другата майка

Само една от двете майки е склонна да говори с медиите след избухването на скандала с размяната на бебетата в АГ-болница „Шейново“.

Севда Михайлова споделя, че вече месец е под огромен стрес, предава bTV.

Новината, че се грижи не за собствената си дъщеря, а за друго момиченце е тежък шок не само за нея, а и за цялото й семейство, включително и за по-далечните им роднини.

Севда обвинява за всичко болницата, но също и другата майка – най-вече че още не се е свързала с нея и не може да прегърне биологичното си дете.

Севда Михайлова гледа чуждото бебе вече 3 месеца. Малката се казва Ванеса. За Севда това е най-голямата радост в живота ѝ до момента, в който полицията ѝ съобщава, че гледа чуждо новородено.

„Като му дойде времето ще го видим, живот и здраве“, каза Севда Михайлова, една от майките на разменените в АГ-болница „Шейново“ бебета.

Социалните служители вече са я посетили.

„Всичко ми разбихте, всичко ми отнехте. Психиката ми повече не е наред, разбирате ли го това. Ето така всичко го направиха тия от болницата „Шейново“, казва още тя.

Въпреки че другото бебе не е нейно, тя с любов отглежда вече 3 месеца чуждото.

„Другата майка изобщо нито излиза, нито говори, нито ми звънни, нито нищо. Каква майка е това? Поне да ми звънне някакви обяснения да ми даде, нещо да ми каже. Тя само знае да се крие, това е“, обидена е севда.

Другата майка не отговаря на поканите за интервю.

„От една страна детето ми е при друга майка, от друга – аз страдам в момента. Плюс, че съм свикнала с това дете, това трябва да го разберат тия хора, а не само да плашат и да ме обвиняват в разни глупости – че съм избягала, че трето, че пето.

Искам просто всички да престанат вече, ето това е“, казва пред bTV Севда.

След като делото приключи децата трябва да бъдат върнати на биологичните си родители. Но Севда чувства и другото бебе като свое.

„Ако кажат, ще ги си ги разменим, какво мога да направя. И с другото детенце ще свикна, това е, но искам да престанат да пишат разни глупости, ето това е“, категорична е майката.

От болница Шейново също не са се свързали със Севда Михайлова. Затова тя още няма отговор какво следва оттук нататък и кога двете деца ще бъдат прегърнати от биологичните си родители.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts