| | | |

Попиляха Краси Радков заради жена му: Некадърна и нахална лисица

Всеобщ народен любимец е Краси Радков и то от години. Зевзекът, нашумял от “Шоуто на Слави” е безспорен талант и славата му е съвсем заслужена.

Нищо подобно обаче не може да се каже за съпругата му Станислава Ганчева, която въпреки спорните си качества, не спира да се вре по филми, предавания и медии…

Новината днес е, че Краси и Станислава ще бъдат ко-водещи на Емо Чолаков в новия сезон на “Един за друг”.

Бившият синоптик води предаването от първия му ден, но сега продуцентите са решили да набутат и още двама помощник-водещи.

А Радков и жена му влизали като представители на етикета “един за друг” и пример за сплотено семейство, пише kliuki.bg.

“Да бе, щото други семейства за пример и интересни хора няма. Да, ок, Краси определено ще прави шоу и е добре за рейтинга, но жена му…

Хайде, моля! Тази дама я набутаха дори в сериала “Откраднат живот”, където една петостепенна роля на обикновена репортерка не можа да изиграе подобаващо. Изкуствена, семпла, скучна… ужас”, коментират потребители в нета.

Станислава не се ползвала и с любовта на колегите от гилдията, повечето от които били на мнение, че е некадърна като актриса, но нахална и успяваща винаги да се пробута, заради мъжа си.

“Тази е такава лисица, че ако нямаше полза от Краси, досега да го е зарязала. Но гледа да не го изтърве, че без него е наникъде”, отбелязват запознати.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts