| | | |

БСП с нови тежки обвинения към кмета на Перник, намесиха Борисов

По-скоро за други партии, а не за БСП, работят през последните дни в Перник. Това се случи след като станаха процесите с язовир “Студена” и кметът Станислав Владимиров беше обявен за любимец от Бойко Борисов.

Констатацията направи пред БНТ Борислав Гуцанов от БСП по повод новината, че Владимиров напуска структурите на левицата.

“БСП е била партията, която винаги се е стремяла да отстоява преди всичко националните интереси. Това не винаги е най-харесваното. Чуваме всички критики. При БСП всичко се решава на конгреси в гласувания.

Не знам дали в Перник работят за БСП през последните години или просто не си дават много зор.

“Станислав Владимиров стана кмет благодарение на БСП. Нека не забравят откъде са тръгнали.

БСП са срещу оръжията и санкциите срещу Русия. Ние защитаваме националните интереси. БСП вкарваме по 3-4 пъти законопроекти срещу насилието.”

За напускането на над 120 души от пловдивската организация на БСП Гуцанов заяви, че “разводът” с общинските съветници е бил преди 1 година.

“Много ясно се дистанцирахме от тези общински съветници в Пловдив, могат ли те да бъдат социалисти, могат ли да представляват БСП, когато са гласували за Пловдивския панаир, когато гласуваха за 81 декара земя – “най-интересното място” от парк до Марица да се направи жилищна сграда”, заяви Гуцанов.

“Не знам дали друга партия може да напълни зала. Това беше силно положително.

Да се направи този панаир не е нормално. При положение, че БСП има шанс да направи скок напред.

Програмата на този конгрес беше много сериозна, но публичното пространство беше взето от този скандал”, добави депутатът от БСП.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts