| | | |

Пълен ПОТРЕС: Херо Мустафа събра кметове на обучение как да се борят с корупцията

Посланичката на САЩ Херо Мустафа събрала в хотел “София Балкан Палас” (бивш “Шератон”) в столицата десетина от водещите български кметове, за да им проведе обучение как да се борят с корупцията, предаде ПИК.

Сред “учениците” на Херо бяха кметът на Бургас Димитър Николов, на Русе – Пенчо Милков, на Стара Загора – Живко Тодоров, на Перник – Станислав Владимиров, на Кърджали – д-р инж. Хасан Азис, на Благоевград – Илко Стоянов.

Преди две седмици Мустафа покани на прощално парти първо политици и лидери на най-големите партии, а след това и кметовете на големите градове у нас.

А след срещите на Джеймс О’Брайън, ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на Байдън с президента Румен Радев и министри от служебния кабинет, в резиденцията на Херо Мустафа са се провели неформални разговори с участието на Бойко Борисов, лидерите на ПП и ДБ и Мустафа Карадайъ, пише ПИК.

На срещите е присъствал и Джеймс О’Брайън, който е настоявал следващият парламент да приеме закона за контрол върху главния прокурор.

Очаквайте подробности

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка ПИК

Similar Posts