| | |

ГОРЕЩО: Линда съблазнява Кирил със SEXY татуировка СНИМКИ

Канадката Линда МакКензи съблазнила съпруга си Кирил Петков за празника на влюбените с… татуировка.

В навечерието на Свети Валентин майсторката на сладкиши си направила чисто нова телесна рисунка на закътано място по тялото си.

С придобивката тя се похвали пред приятелите в социалните мрежи, като написа, че е посетила татуист и е имала „страхотен ден“.

снимка Фейсбук

Линда се доверила на професионалисти в занаята в популярно столично студио, намиращо се в центъра на София на ул. „Цар Асен“.

Канадката обаче не благоволи да покаже мастилената рисунка, нито пък да разкрие какво символизира тя. Татуировката не е първата за синеоката блондинка, а всички досега били посветени на хора и събития, свързани с нейния личен живот.

Дотук Линда е нашарила различни части от тялото си на поне 5 места. Ексцентричните ѝ татуировки разбуниха духовете още след възкачването на Петков на министърпредседателското кресло, защото за пръв път България се сдоби с премиерша чужденка, при това татуирана.

снимка Фейсбук

На гърба си Линда има изображения на три летящи лястовици, посветени на трите ѝ щерки от Кирил – Ванеса, Ема и Анна. Всъщност това е и нейната първа татуировка, която отключила страстта ѝ към болезненото изкуство.

Цялото ляво рамо на Петкова пък е нашарено с плетеница от едри цветя.

На деколтето ѝ се кипри пърхаща пеперуда, а най-пикантната ѝ татуировка е между бюста. Тя представлява индийска мандала, символизираща живота.

Видна е единствено, когато канадката е по бельо или бански, но такива снимки из профилите ѝ в социалните мрежи има в изобилие.

Този път бившата премиерша заложила на млада и талантлива дама, при която редица известни личности ходят да шарят телата си

снимка Фейсбук

Самият Кирил Петков не е привърженик на мастилените изображения и няма такива, но модата на татуировките не е прескочила други български политици.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова крие на дясната си ръка енигматичен тибетски знак.

Вежди Рашидов носи сърце, прободено от стрела, още от юношеските си години, а наскоро изключеният от БСП бивш депутат Явор Божанков пък си татуира черна овца, пише „Ретро“.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts