| | | |

Делян Добрев разказа истинска случка от болницата и разкри как обедняхме при промяната

От какво най-много ги е страх “промяната”?

От това, че хората ще осъзнаят, че единственото променено в България откакто те са на власт са цените.

Едно яйце струваше 28 стотинки, сега е 56 стотинки. Млякото сега струва двойно, кашкавала струва двойно, краставици, домати и т.н…

И никакво увеличение на доходите не може да компенсира огромния ръст на цените.

Наскоро бях в за малко в болница и един възрастен човек от моята стая ми се “похвали”, че станал по-силен при промяната. Преди да дойдат те на власт, едва носил с двете ръце покупки за 100 лева, а сега си ги носи с лекота само с едната ръка.

Не е смешно! Много е тъжно!

Опитват се да ни измамят, че са ни вдигнали доходите, а всъщност с обезценените пари се купува много по-малко отколкото преди.

Ужасяват се от мисълта, че на всяка каса, във всеки магазин, всеки човек изведнъж ще осъзнае, че за безумно високата сметка има виновен.

И тогава, къде наум, къде на глас ще започнат да се чуват “благословии” по адрес на “промяната”, а може би и на техните роднини.

Трите кръгчета на моята графика са трите пъти, когато Асен Василев и “промяната” бърникат в бюджета на държавата. След всеки следващ път, инфлацията става все по-голяма и по-голяма.

И не им е виновна нито войната, нито международното положение. Инфлацията скача от 2% на близо 10% още преди Русия да нападне Украйна.

Виновно е празното им, без покритие самочувствие. А сметката им я плащаме всички потребители на касата в магазините.

Скоро има избори…

от фейсбук профила на Делян Добрев, ГЕРБ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts