| | | |

НА ЖИВО Борисов пристигна в Кърджали, облечен отново с черния кожен шлифер от времето, когато бе в МВР

Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Тази вечер той е в Кърджали.

Бойко Борисов пристигна в Кърджали, облечен с емблематичния черен кожен шлифер от времето, когато бе главен секретар на МВР.

Водачът на листата Цвета Караянчева представи кандидатите за народни представители.

снимка Кадър

Полицейският ботуш на Рашков беше използван за разправа с опонента, заяви Караянчева. Според нея за тези две години не се е случило нищо добро в държавата.

“Летим стремително надолу. Две години пълна разруха. Дойдоха вносни политици, които взеха държавата на концесия. Получихме двуцифрена инфлация, пробит бюджет, високи, галопиращи цени, спрени инфраструктурни проекти, магистрали във фризера, 10 пъти по-висока цена на тока”, заяви в словото си тя.

“Ние сме тук, ние сме силни, защото сме заедно и защото сме на правата страна”, подчерта Караянчева.

“Мен ме боли, а и всички вас, защото хората не живеят добре”, обобщи бившата парламентарна шефка. Според нея хората искат политика в полза за регионите.

“Тези политици, които дойдоха преди две години си мислят, че знаят нещо. ПП и ДБ искат избори 2 в 1 наесен”, предупреди тя. И се ядоса, че всички говорят от името на народа, а дори не са го виждали тоя народ.

„Имаше скандали и сапунени сериали за тези две години. В Кърджали нищо добро не се случи. Оставихме им готов проект за Околвръстния път и 2 млн. лв. за отчуждителни процедури, но сега изтичат сроковете и Кърджали няма да има Околовръстен път. Спортното министерство даде проект, отпуснати бяха 4 млн. лв. за зала, но залата я няма“, отбеляза тя.

„Всичко дадено на Кърджали е благодарение на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов“, обяви Караянчева.

Нещата не са добре и мен ме боли, защото хората не живеят добре. Обикаляме и говорим и за мигрантите, за цените, за храната, за жълтите павета, за случващото се в регионите, за кандидатите за депутати-парашутисти, които не знаят колко общини има в област Кърджали“, възмути се Цвета Караянчева.

“Ние знаем какво искат хората, защото сме при тях. Нашата листа е само от местни лица, хора, доказани в професията си, работили извън областта, участвали в управлението на държавата. Те помагат на хората в региона с каквото могат”, каза в заключение Цвета Караянчева.

След нея думата взе Тома Биков. Той отново коментира незаконния арест на Борисов миналата година.

Тук сме два дни след като излезе доклада на Държавния департамент на САЩ. Американците казват, че има високи нива на корупция, както и че арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова са нарушение на човешките права.

Това, което пише там, означава, че Промяната е корумпирана и си е позволила политическо насилие срещу лидера на най-голямата политическа сила в България. Това го казваме не ние, а САЩ“, обяви Тома Биков.

“Този арест беше поръчан от министър-председателя. За такова нещо трябва да се носи отговорност”, подчерта Тома Биков.

Сега залите на ПП са празни, по 15-20 човека ги посрещат по градовете. Хората са умни, разбират ги и затова не отиват при тях, посочи той.

Ако имаха малко акъл, щяха да надградят това, което сме направили, заяви лидерът на ГЕРБ

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

Той се обърна и към журналистите и припомни как водещата Биляна Гавазова е изхвърчала след заплахи на Бойко Рашков.

„Защо не смеете, защо ви е страх да зададете въпроси?“, пита Борисов.

„Христо Иванов каза: Сваляйте предаването и те го свалиха. Представяте ли си аз да направя това? Извадих от депутат Антон Тодоров, който намекна само нещо. А сега: Сваляйте, кой видел, видел. Бързо замитайте под килима“, не скри недоволството си лидера на ГЕРБ.

„А как се финансира ДБ – през Nexo! И следва мълчание. Кой ви плаши така бе, български медии? Пеевски го няма. Кой? Кой? Кой?

Кой е новият Пеевски? Има други олигарси които ви дърпат конците“, каза той

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts