| | | |

НА ЖИВО Бойко Борисов: След това, което каза Бойко Рашков съм сигурен, че с тези хора нищо не може да се направи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава обиколката си в страната. Лидерът на ГЕРБ е в Сливен

Водач на листата на ГЕРБ – СДС в областта е Десислава Танева.

Тя откри предизборното събрание и подчерта, че нестабилността в страната е основна причина за инфлацията.

“Правителство може да има само с ГЕРБ! И, за да бъде то по-устойчиво трябва да имаме по-висок резултат”, каза Танева.

“Най-болезнената тема за всички е обедняването. “Промяната” се хвали как са вдигнали доходите, но те са причината за инфлацията. Всичко са лозунги и лъжи. Нестабилността в държавата е в последните две години”, каза още Танева.

Складовете са пълни в Сливен. Имаме тон и половина зърно повече от обичайния запас, каза тя и обясни, че причина за това е заповедта, с която Асен Василев като финансов министър е спрял износа.

Новите болшевики трябва да излязат от политическата сцена, каза тя по адрес на политическите опоненти на ГЕРБ и СДС.

Призовавам за мобилизация. Ние трябва да говорим ясно, не с лозунги, заяви още Десислава Танева. И даде думата на кметовете от областта, излъчени от ГЕРБ. Първи думата взе Коста Каранашев

Нямам усещане откъде идват гласовете за ПП, каза кметът на Котел.

България върви стремлаво надолу, всеки усеща на плещите си некомпетентността на едно управление, заяви Коста Каранашев, кмет на Община Котел.

ГЕРБ е единствената партия, която защитава националния ни интерес. Всички други партии са ориентирани към Великите сили. Затова сме трън, затова трябваше да сме изчегъртани, но не можеш да изчегърташ националния интерес, заяви той.

Всяко едно семейство, всеки един град и село, усещат на плещите си едно управление без аналог в новата история на България. Едно управление, което по своята липса на компетентност, е с най-ниския рейтинг за последните 30 години

Той заяви още, че ГЕРБ е единствената партия, която е отворена и отговорна към хората.

Ние носим заряда, възможността да реализираме интересите на хората, знаем как да реализираме исканията им, обясни още Каранашев. Гладът и любовта са основните фактори, които движат обществата, каза той.

Според него вече влизаме в условията на глад.

Народът гледа с надежда единствено към нас, в малкото оставащи дни трябва да сме до всеки в страната и да поведем хората до урните в неделя, каза кметът на Котел.

Десислава Танева припомни и местните избори в Нова Загора, на които кандидатът Галя Захариева на ГЕРБ е спечелил при първия вот. “ГЕРБ победи!”, заяви тя.

Нашият девиз “Заедно можем” се оказа най-добрата формула за успех, обясни пък Галя Захариева. След една трагична година за Нова Загора, макар всички да бяха срещу нас, ние успяхме.

Успяхме, не заради мен, а защото бяхме заедно, коментира кметицата на Нова Загора.

По думите й ГЕРБ е направила много и се показва по реални резултати. Никой от нас не е завършил Харвард, завършили сме в нашите местни училища и работим за тях, да са по-уютни за нашите деца, каза тя.

“Време е на 2 април да кажем “Не” на фалшивата промяна и да върнем стабилността в държавата”, заяви Захариева.

Думата беше дадена на Стефан Радев, кмет на Сливен

Той благодари на г-н Борисов за всички неща, които са направени в града. Според него най-голям е проблемът с ВиК дружеството. По времето на ГЕРБ 11 млн. лв. са осигурени за капитализирането на ВиК. Нещата отиват на зле, подобрение не виждам, каза той.

Ние сме почтени хора, не ни пречи да признаем, ако в някоя сфера нещата са станали по-добре в последните две години, аз не се сетих, категоричен бе Радев. По думите му само партия ГЕРБ може да е гръбнак на държавата. Той също призова хората да се мобилизират и да гласуват на 2 април.

Последен думата взе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Ще ви опровергая, в ГЕРБ са завършили повече в чужбина, отколкото ПП-тата, каза Борисов

Аз винаги съм защитавал в пълен синхрон интересите на страната. Една от най-големите ми грешки в кавички е, че направихме Балкански поток, защото не дадох тръбите да заобиколят България.

Направих най-добрата компресорна система на Балканите, всичко е ваша собственост, която 75 години ще ви печели пари.

Имаме от всичко – от световни шампиони до музикални лауреати.

Единственият кмет, който върна на МС пари от постановление е Стефан Радев. Останали 200 хил и кметът ги върна обратно в сметката.

Борисов пита и защо спряха санирането, цели заводи работеха за дограма. 51 блока санирани, само това да сме направени в Сливен, е достатъчно, каза лидерът на ГЕРБ.

Работеха само малки строителни фирми, цели заводи работеха за дограма, изолация, мазилки, хиляди строителни работници.

Две години “Тракия“ не е пипната, маркират я с едни червени лентички, две години умишлено не я поддържат. Тя да е от желязо няма да издържи, една боичка няма, не се сменят мантинели, попита Борисов.

“Гледахте ли клиповете? Чудовища! И мълчание… Срамота бих казал“, коментира Борисов и скандала с транссексуалното парти, за което Национален фонд култура, е дал 93 000 лв.

Той пита пълната зала със симпатизанти какво са им направили за последните две години.

Път ли ви направиха, две години не е поддържат магистралата? Какво направиха, прекратиха договорите, с които работихме ние. Разплатиха с половин млрд. повече, това е корупция, заяви Борисов.

Те ви обраха, няма смисъл да ви агитираме, от всеки литър нафта ви вземаха пари. След 15 дни паднаха цените, след като си тръгнаха Киро и Асен. Сега парите ги няма, каза лидерът на ГЕРБ.

Според него ПП-тата се сринаха с 10-15% под ГЕРБ. Един сектор няма, в който да е направено нещо. Няма едно ново нещо. Един от най-големите износители на оръжия сме, но е от 89 г.

Всеки от вас може да извади 20 лв. и да ги хвърли. С толкова сте обеднели от инфлацията, каза Борисов.

“Те са много богати хора вече. Рано или късно офшорките ще гръмнат. Такива големи пари няма да ги остават, ще ги търсят. След изказванията на Рашков от снощи съм убеден, че с тези хора нищо не може да се направи. За каква правова държава говорим, когато излиза един комунист и започва да раздава присъди“, каза Бойко Борисов.

Според него хората не вярват на “Възраждане”, защото знаят, че не можем без Европа.

Ще поддържаме Украйна, ще участваме в даването на оръжия, както целият бял свят.

Ще забраним вноса на слънчоглед и зърно от Украйна, за да не ощетяваме нашите производители. Има и други компенсаторни начини за тях.

Онзи ден излизат, ще инвестират 50 млрд., няма един лев за ремонт, щели 50 млрд. да инвестират, обясни Борисов.

Щели да правят правителство на малцинството. Добре ще кажа, ще ви подкрепя, но искам да ви видя бюджета, ако няма 50 млрд. за инвестиции, тогава ще видите.

Най-добрите експерти са в ГЕРБ, не виждам там нито един добър експерт. трябва ни убедителна победа, за да може от позиция на първите да сглобим правителство, заяви Борисов.

Имаме 3 варианта за правителство, дайте ни добър резултат, на 3,4-и ще ви кажа, обеща лидерът на партията.

По думите му България изглежда отвратително отвън

снимка Кадър

Similar Posts