| | |

Шокиращо от джобният женерал: Правете каквото искате, искам да се пенсионирам депутат!

Докато обединението ПП-ДБ се тресе от въпроса дали да има преговори с ГЕРБ за съставяне на правителство, учудващо тих е единствено съпредседателят на “Демократична България” генерал Атанас Атанасов.

Джобният политик изцяло е делегирал партийните функции на Христо Иванов и дума не издумва след изборния крах на оказалата се доста неудачна коалиция.

Според започнати от жълтопаветните кулоари, бившият шеф на НСС директно поставил нещата в лицето на партньора си Христо без много да се церемони:

“Прави, каквото искаш, аз искам да се пенсионирам като депутат. През септември подавам документи в НОИ, ти прави сметките”, пасувал генералът.

Атанас Атанасов отдавна си е навлякъл гнева на партийния актив с пасивността си, откакто на 10 юни 2017 г. стана лидер на ДСБ на мястото на подалия оставка след изборната катастрофа Радан Кънев.

За разлика от по-младия си колега, той вече 6-а година не мърда от поста, макар да отнесе много по-големи електорални шамари от своя предшественик.

Ген. Атанасов младоженец на 48 – шармантната Весела ще реши кога благоверният й да излезе в пенсия

Атанасов комуникира с подопечните си партийци с лозунги в стил „Работническо дело“ и тъмносините масово негодуват срещу него и го съветват да се „пенсионира“, давайки си най-после „заслужена“ почивка,

за да престане да носи негативи на формацията с не дотам „неопетнената“ си автобиография.

Според запознати обаче тук ключовата дума имала младата втора съпруга на Атанасов – Весела.

Шансът той да се оттегли бил единствено тя да му скръцне със зъби и да го убеди да си кара старините далеч от партийните дела, пише Лупа.бг

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts