| | | |

ПОТРЕС: Копейкин вика поп в парламента, причината е….

Чудо невиждано в парламента. За първи път свещеник ще гони злите духове

Православен свещеник ще освети в сряда стаята на парламентарната на „Възраждане“ в Народното събрание.

Това съобщиха напълно сериозно днес от партията. Свещеникът е поканен по настояване на лидера Костадин Костадинов.

Той не желаел парламентарната група да ползва помещението, което е било обитавано преди това от „Демократична България“. Затова настоял за освещаването ѝ от православен свещеник.

„Той ще освети стаята, която политическата организация получава, след като беше ползвана от „Доносническа България“, обясняват в съобщение до медиите от “Възраждане”.

„Възраждане“ има 37 депутати в 49-ото Народно събрание, след като но парламентарните избори на 2 април стана трета политическа сила у нас с 350 000 пуснати за нея бюлетини.

В самия край на 48-ия парламент депутатката от ДБ Кремена Кунева влезе в разпра с “Възраждане”, които обявиха, че гладомора в Украйна не е бил геноцид. Кунева отиде до редицата на народните представители на “Възраждане” и започна да им крещи “анатема”.

Впоследствие от ДБ я подредиха на неизбираемо място в листите и тя се отказа от депутатската надпревара, така че в новото НС отсъства.

От партията на Костадинов не крият антагонизма си спрямо ДБ, като многократно досега наричат “Демократична България” – “Доносническа България”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts