| | | | |

“Хакимчето” на Сашо Симов избухна: Манол Пейков спонсорира терористи!

Видната журналистка от телевизията на Корнелия Нинова – Юлия Ал-Хаким, хвърли брутални обвинения срещу депутата и граждански активист Манол Пейков, които едва ли ще се разминат без явяване пред съда.

Съпругата на друг виден бесепар – Александър Симов, директно обвини издателя в спонсориране на терористична дейност.

Ето какво пише Хакимчето, както я нарича млаговерният й:

Манол Пейков, чиято измислена солидарност с пострадалите от земетресенията в Сирия наля пари точно в терористичните анклави, всеки събран под негова кауза лев отиде за терористите в Сирия, съвсем по талибански се е развихрил и у нас.

От името на “Жанет 45” се дистанцира от политическите позиции на писателката Бойка Асиова, която, видите ли, си позволявала да изрази алтернативно мнение за ситуацията в Украйна.

Не в книгите си, а в частните си изказвания и лични позиции.

Аз не знаех, че автори се забраняват за мнения. Не знаех, че това се прави от името на хора, които опищяха орталъка трийсет години, че комунизмът забранявал автори. А вие какви сте бе, джанъм?!

Кой ви назначи вас за морална полиция и последна инстанция по каквото и да било?!

Кога станахте специалисти по Украйна?!

Забележете, Бойка Асиова издава исторически романи, никога не е засягала проблеми от съвременността в книгите, издавани от “Жанет 45”.

Сега великият демократ Манол Пейков забранява на един писател да има лично мнение и позиция. Тъп@нари нещастни, вие не сте демократи. Вие щяхте да сте първи комсомолци пред строя, каквито сте и сега, ако бяхте живели в онези времена.

Комсомолщината е манталитет, не политически цвят.

И последно: ненавиждам ГЕРБ патологично. Но нямам търпение ГЕРБ да им разгони фамилията на всички измислени демократи от ПП/ДБ.

Ако бяха нормални хора, щяха да имат подкрепата на мнозинството. Сега ще си получат заслуженото.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts