| | | |

Бойко Борисов връща ПП-ДБ на поправителен, но е склонен на жест

Надявам се да има правителство. С втория мандат няма как да има. Това е безспорно. Не трябва да забравяме резултатите от изборите.

Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Само с машини – ГЕРБ първи. Смесено гласуване – ГЕРБ първи. И изведнъж те се пренасят във време, в което няма никаква логика”, недоумява той.

“Към днешна дата така го виждам – Асен Василев има само един приятел и той се казва Бойко Борисов. Приятелството е в две посоки – не е само от едната страна”, каза още лидерът на ГЕРБ.

“Повече от логично е да не подкрепим правителство с втория мандат. Вие бихте ли подкрепили”, обърна се Борисов към журналистите.

“Надявам се, че ще има правителство, защото това е един шаблон, една чернова за работа. И след това ще работим по нея”, отговори лидерът на ГЕРБ на въпрос защо се надява, че ще има правителство.

“Тоест, ако има промени в състава”, попита журналист, а Борисов заяви:

“Ами, разбира се. Ние искахме от тях да ни покажат водещите си фигури. Те ги показаха. Сега ще продължим да работим за коригирането им.”

“А вашите водещи фигури”, попита друг репортер, на което Бойко борисов отговори: “Начело с мен.”

“Премиер?”…

“Госпожо, ако си нямате друга работа и си търсите да си говорите с мене, ще спра тука на сянка и ще си говорим много дълго”, заключи Борисов и завърши с думите:

“Ще се върна пак в Русе. Особено, ако има пак предсрочни избори. Надявам се обаче да няма. Това е лошо за държавата.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts