| | | |

Кретения: Измамници погребаха доцент Атанас Мангъров

Измамници, предлагащи фалшиви добавки, погребаха доцент Атанас Мангъров.

Имитационен сайт на наша телевизия съобщи, че Мангъров е бил застрелян в колата си. „Новината“ се оказа евтин трик за реклама на поредно менте срещу високо кръвно.

„България беше разтърсена от трагично събитие: известен лекар Атанас Мангъров, известен с откритите си критики към правителството и Министерството на здравеопазването, беше смъртоносно прострелян близо до собствения си дом.

Той се опитваше да разкрие ужасната истина, която според него правителството криеше от пенсионерите.

Този лекар от много години се бори за истината и прозрачността в системата на здравеопазването. Той се обявяваше срещу корупцията и несправедливостта, които според него пронизваха целия сектор.

В своите изказвания и интервюта той повдигаше важни въпроси, свързани с достъпността и качеството на здравните грижи за възрастните хора“, пишат продавачите на фалшиви добавки.

Твърди се, че Мангъров е кардиохирург, който открито заявил:

Пълните ефира с информационни „вируси“, но си затваряте очи за проблем, който всяка година убива 250 000 души в България!

Защо никой не говори за заболяванията на сърдечно–съдовата система? Защо всички криете, че вече има продукт, който възстановява хипертонията?“

Следва измислено интервю с Мангъров и напоителна реклама на продукт, наречен „Cardiform“. Според рекламата, всеки закупил продукта за 7 дни ще се избави от 7 болести.

„След публикацията в сайта телефонът на доц. Мнгъров не е спрял да звъни.

Търсели го познати, за да се убедят, че написаното не е истина. Мангъров припомни, че вече е подал сигнал в полицията срещу друга фалшива публикация .

Източник: Труд

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts