| | | |

Татяна попиля харвардците: Поведението на ПП е налудничаво! В техните глупави глави…

Поведението на ПП е налудничево! В техните глупави глави фигурира мнението, че посолството на “Козяк” ше нареди на ГЕРБ да ги подкрепи. Няма такава нещо!

Това заяви в интервю по “Хоризонт” лидерът на Движение 21 Татяна Дончева, която попиля от критики поведението на харвардците.

Тя не пожали и ДБ. “ДБ се извозиха под външен натиск да влязат в коалиция с ПП и сега хем имат повече депутати, хем няма техни хора в проекто-правителството им”, посочи Дончева.

И продължи: “Как ще се прави съдебна реформа с едно момче, завършил право преди две години в НБУ, което от ПП предлагат за шеф на правната комисия?

Какъв авторитет ще има то след професионалните гилдии.

Ами по тази логика можем да сложим за председател на тази комисия и нотариуса на Дряново”, гневно се подигра Дончева на кадровия подбор и подчерта, че нито в този парламент няма утвърдени юристи в нито една от групите.

Според нея Борисов решава в момента дали да се отива на нови избори или да убеди обществото, че може да управлява 6 месеца и после да ходим на избори.

Къде са написаните закони, за да кажем, че ни трябва един месец да ги приемем?

Написали са, че един съдия, който ще го вземем и той ще разследва главния прокурор.

Това е все едно да вземем лекар вътрешни болести и да го накараме да направи ортопедична операция, каза гневно тя по отношение на съдебната реформа, написана от Крум Зарков.

Атентатът срещу Гешев

Къде са поражение за 3 кг тротил? Вижте шосето, няма нищо по него. Няколко телевизии са ангажирани да повтарят едни мантри, каза още Дончева.

Няма друга държава, където главният прокурор да се занимава с политическа дейност. Какво прави главният прокурор в Украйна, какво разследва там или се слага на американците като непрекъснато им навира еврейски теми?

Бобоков щял да му организира атентат! Бобоков дава банкет с такъв главен прокурор! Какъв е Къро, че да се занимава в Гешев?

Истината е, че да се смени Гешев, трябва да се започне с промяна на Конституцията, категорична е тя и призова да се мисли кой ще е следващият главен прокурор, защото Гешев ще изкара целия си мандат.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts