| | | | |

Финалът на “революцията на Юмрука” от лятото на 2020 година: Предстои промяна на политическата ориентация на България в посока Изток

Слонът в стаята от “Дондуков”2 е тук. Още три месеца еднолично управление, доразбиване на парламентарния модел, който на 90% е унищожен и ликвидиране на държавата.

Много хора ме питат, аз не съм никакъв фактор, защо са тези скандали през последните дни. Ами вижте кой печели от всичко това и ще ви стане ясно.

Едва ли някой си е помислил сериозно, че коалицията ” С вас сме, г-н Президент” ще подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС.

Те, вторите на изборите, си искат вторият мандат, който първите трябвало да подкрепят безусловно и без участие в него. За 30 и кусур години сме видели какво ли не в политиката, но такава идиотия още не сме.

Целта е, а постигането и е по-близо отколкото мислите, да дойдат едни хора, които да ни кажат, че политиците и партиите не стават, изхабени са, вижте, че пет парламента не могат да сглобят повече от месец.

Само Радев става и е време той да спаси държавата, която методично разрушава и разгражда три години. Аналогиите с 19 май 1934 година започват да се засилват.

И всичко е подготвено.

Едни хора пишат конституция, медиите са прилежно приласкани да ни убеждават точно в това, има ги готовите “експерти”, “политолози”, “интелектуалци” за инициативен комитет и всичко останало.

Предстои промяна на политическата ориентация на България в посока Изток. А после, когато това стане, ще има много закъснели катарзиси, но след дъжд качулка.

Това ще е финалът на “революцията на Юмрука” от лятото на 2020 година.

от фейсбук профила на Стефан Ташев, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts