| | |

Канадката Линда се изфука, Кирил побърза да и направи реклама СНИМКА

Канадската съпруга на бившия премиер Кирил Петков Линда се похвали във Фейсбук, че е издала книга.

Подобно на много известни с какво ли не хора у нас и тя реши да събере на над 200 страници своята мъдрост и да я сподели с читателите.

Книгата на Петкова, която държи бутикова пекарна с впечатляващи цени в София, е на кулинарна тематика.

“В тази книга ще откриете не само безглутенови, без захар и веган рецепти, а и предложения за хора с хранителни алергии. Тук споделям свои ястия, които обичам и приготвям често. С личния си опит ви показвам как да мислите извън рецептата и как да съчетавате съставките, за да получите здравословно блюдо с превъзходен вкус”, се казва в описанието на изданието.

Книгата е от 224 страници, но още не е налична по книжарниците. Това ще се случи на 2 юни.

“Поръчай „Кулинарният свят на Линда“ и ще получиш книга с автограф и ПОДАРЪК торбичка!”, пише в сайта за поръчка. А удоволствието ще ви струва 32,90 лв.


В социалната мрежа канадката се похвали, че книгата ще е налична и на български и на английски език. Съпругът ѝ пък побърза да ѝ направи реклама.

“Поздравления за моята съпруга за завършването на първата й книга. Едно много вкусно приключение, което тя споделя чрез “Кулинарният свят на Линда”. Тя успя да изработи това бижу, което може да вдъхнови всеки в кухнята.

Ако ви е омръзнало от политически сериали и искате нещо позитивно и вдъхновяващо, може да ползвате този линк и да споделите един по-красив и вкусен свят”, написа Кирил Петков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts